Dlaczego nikt nie pisze poradników jak zostać Kinederm
do tego nie trza poradnika
Widać dużo o tym wiesz. Podzielisz się
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
A ja juz mlodym dzieciakiem nie jestem a wciaz nie wiem jak byc tym punkiem
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Aida
Wysłany: Wto 18 Paź, 2011
To tylko na poradnik zostalo czekac
_________________ " Punk jest w nas, w naszych sercach, w naszej duszy, w naszej muzyce. Robimy wiec to co chcemy, a nie to co robia inni"
Nosi czerwone rurki, koszulkę Ajron Mejden i słucha techno.
PANK AS FAK
Poczytalem sobie te posty i wywnioskowalen co trzeba robic zeby byc punkiem !
1.Musicie byc niegrzeczni.
2.Jezeli jestescie jednak grzeczni to zalozcie czarna skore i wtedy musicie byc niegrzeczni
3.Nie mozecze sluchac niczego , oprocz punk rocka!
ale z dystansem z dystansem ...;)
a tak serio.(tutaj pozwole sobie wplesc pewny cytacik, ktory wiekszosc zapewne zna)
"Punk jest w glowie , a nie na glowie"
_________________ W tym ogromnym kuble na śmieci ,tylko my jesteśmy kwiatami ,bo zrozumieliśmy ,o co tutaj naprawdę chodzi !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum