Dlaczego nikt nie pisze poradnik�w jak zosta� Kinederm
do tego nie trza poradnika
Wida� du�o o tym wiesz. Podzielisz si�
_________________ "Z ka�dym dniem mojego �ycia zwi�ksza si� nieuchronnie liczba tych, kt�rzy mog� mnie poca�owa� w dup�"
"Kto� zapyta� mnie: czym jest punk? Kopn��em w �mietnik i powiedzia�em: to jest punk. Wtedy on kopn�� i spyta�: to jest punk? Odpowiedzia�em: nie, to jest trendy"
A ja juz mlodym dzieciakiem nie jestem a wciaz nie wiem jak byc tym punkiem
_________________ "Z ka�dym dniem mojego �ycia zwi�ksza si� nieuchronnie liczba tych, kt�rzy mog� mnie poca�owa� w dup�"
"Kto� zapyta� mnie: czym jest punk? Kopn��em w �mietnik i powiedzia�em: to jest punk. Wtedy on kopn�� i spyta�: to jest punk? Odpowiedzia�em: nie, to jest trendy"
Nosi czerwone rurki, koszulk� Ajron Mejden i s�ucha techno.
PANK AS FAK
Poczytalem sobie te posty i wywnioskowalen co trzeba robic zeby byc punkiem !
1.Musicie byc niegrzeczni.
2.Jezeli jestescie jednak grzeczni to zalozcie czarna skore i wtedy musicie byc niegrzeczni
3.Nie mozecze sluchac niczego , oprocz punk rocka!
ale z dystansem z dystansem ...;)
a tak serio.(tutaj pozwole sobie wplesc pewny cytacik, ktory wiekszosc zapewne zna)
"Punk jest w glowie , a nie na glowie"
_________________ W tym ogromnym kuble na �mieci ,tylko my jeste�my kwiatami ,bo zrozumieli�my ,o co tutaj naprawd� chodzi !
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w Nie mo�esz odpowiada� w tematach Nie mo�esz zmienia� swoich post�w Nie mo�esz usuwa� swoich post�w Nie mo�esz g�osowa� w ankietach Mo�esz za��cza� pliki na tym forum Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum