moje wy dzieci kochane, a macie tyle wyobraźni żeby sobie przedstawić taką sytuację: jest para która chce byc z sobą ale są na tyle pojebani że nie przeszkadza im że sypiają z innymi partnerami, traktując to jak sport
uwaqżam że to muczo chore ale poznałem niedawno takich niedoruchańców
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Podobno jeśli ktoś zdradził raz, zdradzi kolejny. Nie wiem, co ludzi kręci w niszczeniu wartości, które stworzył? Nawet praktyki seksualne angażujące osoby trzecie, do których zachęca partner są przecież powodem do utraty stabilności w związku. To - http://sites.google.com/site/2492news/ - już głupota i debilizm dla wiecznych dzieciaków.
A gówno prawda - znam wiele przypadków kiedy partnerzy angażowali osoby trzecie i wciąż żyją ze sobą w zgodzie i kochają się nawzajem
Jest to tylko kwestia tego jak odbiera się seks - jeśli jest on wyznacznikiem zaufania i miłości, coś na zasadzie traktowania człowieka jako swojej własności to mamy problem.
Jeśli natomiast seks jest zabawą, znakomitym sposobem na spędzanie czasu, rozładowanie napięcia, uczuciem wolności i naładowaniem swoich baterii to nie widzę problemu aby partnerzy bawili się w trójkąty, czworokąty czy nawet orgie
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Ostatnio poznałem dziewczynę która swojemu byłemu na urodziny zaproponowała trójkąt z jej koleżanką. Delikwent odmówił, bo jak stwierdził nie chce żeby ktoś poza nim ją dotykał. Po kilku tygodniach okazało się że notorycznie ją zdradzał.
Jak dla mnie tylko postępowanie tego palanta jest godne potępienia.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
i tak by się rozpierpzyło, a przynajmniej miałby co wspominac na starość
jak swojej kiedyś w przypływie szczerości powiedziałęm że mam fantazje z dwoma kobietami to się śmiertelnie obraziła i kilka godzin się do mnie nie odzywała, a że jechaliśmy wtedy pociągiem to było bardzo niemiło
aha, fantazja to nie znaczy że skorzystałbym gdybym miał okazję
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
dla mnie zdrada jest czyms chujowym, ale zdradzam. moze kiedys się to zmieni partnerce o tym nie powiem zeby nie bylo krzywdy, niebawem chce się zmienic. chce zeby sie udalo, ale to nie moja wina ze jak zobacze taka TIIIIIIIIT to nie ma zeby jej nie wypierdolic ale z byle jaka sie nie zadam, na dziwki tez nigdy nie pojde, swoj honor mam.
_________________ "co ty możesz o sobie wiedzieć skoro nigdy nie walczyłeś?"
- tyler durden
Siała baba mak.
Nie wiedziała jak.
Przyszedł Fred.
Babę w łeb.
Baba Jeb.
A Fred ep.
"Przeważnie mylimy się, gdy coś uważamy za głupie bo tego nie rozumiemy. Prawda jest taka, że to my jesteśmy głupi bo tego nie rozumiemy."
Wysłany: Pią 30 Maj, 2014
BiteItYouScum napisał/a:
Nie pogadasz.
z tobą wirtualny wojowniku pewnie NIE!!!!
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Wysłany: Pią 30 Maj, 2014
BiteItYouScum napisał/a:
A ty kim jesteś? Królem Sparty?
Będę TWOJĄ zmorą na tym forum
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum