czesc, sam sie dziwie ze dopiero odkrylem to forum, mam problem z wlosami bo nie moge ustawic typowego irokeza bo mam geste i grube wlosy, macie na to jakies rady (moje 15cm)
lakier do wlosow? i co z nim, jak? mega duzo bym chyba musial go tracic na postawienie go, a rozjasnianie wlosow ponoc robi wlosy oslabiona dlatego niby latwiej ale zawsze moge z tego miec jakies rude pozniej wiec tez nie fajnie
mrowazerowa
Wysłany: Czw 25 Gru, 2014
RadekLoki napisał/a:
lakier do wlosow? i co z nim, jak? mega duzo bym chyba musial go tracic na postawienie go, a rozjasnianie wlosow ponoc robi wlosy oslabiona dlatego niby latwiej ale zawsze moge z tego miec jakies rude pozniej wiec tez nie fajnie
Taa, będziesz się bawił włosami bardziej niż niejedna baba. Może wykorzystaj to, że masz gęste, zapuść i zostań Metalę..
_________________ “ A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum