Jesli chodzi o Wroclaw, to bylem w feniksie chyba w czwartek, czyli 4 Listopada i biletow jeszcze nie bylo. Pojade tam w ostatnim tygodniu przed koncertem, chyba, ze ty zamierzasz sie tam wybrac w najblizszym czasie. Jesli dostaniesz bilety to pochwal sie tym prosze.
Ktos jeszcze z Wroclawia sie wybiera na ten koncert?
witam serdecznie, mam pytanie do miłych państwa zgromadzonych, razem z chłopakiem naginamy na ten koncert z Poznania i szukamy osób które samochodem wracają z powrotem choćby w stronę wrocławia, chętnie dołożymy do beny, bo pociąg powrotny z krakowa jedzie dopiero po 5 nad ranem, zamiennie szukamy kogoś kto na czas oczekiwania na tenże pociąg chciałby zapoznać nas poznaniaków z nocnym krakowskim folklorem, ku miłemu i konstruktywnemu spędzeniu tego czasu oczekiwania na powrotny pociąg.
xxnoizxx masz jeszcze transport o 2:57
co prawda z przesiadką, ale oczekiwanie na pociąg tylko 12 minut, więc nie najgorzej
a jak wolisz czekać do rana, to zapoznać się zawsze można
-----
aneta - a nie masz jakiejś cioci czy kolegi, który by wpadł psa wyprowadzić?
jak nie to mógłby ew spać u nas. tylko że sytuacja domowa zmieniła się o tyle, że mamy teraz dwa małe koty, które mogą dostać zawału na widok psa i obrazić się na mnie śmiertelnie
jednej kotce kiedyś przyprowadziłam psa do domu i się tak wkurwiła, że mi później przez 6 lat srała na co się dało
Aneta raczej nie jedzie, chyba że o czymś nie wiem.
W takim razie ja mogę zaopiekować się psem (po swojemu oczywiście), no ale wolałbym ją mieć u boku w sobotę.
tak, tak jest ten pociąg z przesiadką, ale bilety są też droższe, różnica prawie 20zł za bilet, a jest nas dwoje, no i staramy się jak najoszczędniej to wszystko rozegrać no i dobrze się bawić przy tej okazji.
jednej kotce kiedyś przyprowadziłam psa do domu i się tak wkurwiła, że mi później przez 6 lat srała na co się dało
sytuacja była taka sama u mnie.
Aneta nie masz jakiejś starej niemającej co robić z czasem sąsiadki? Do której by można było psa na tą jedną noc podrzucić?
nom. warszawka nas olewa, więc będziemy się bawić sami
konik, zaprosisz nas do siebie na imprezę? bo ta kurwa zza ściany nie da nam już żadnej imprezy pewnie zrobić. a do marca wypadałoby gdzieś jednak pomieszkać ;] na odchodne za to urządzimy taką balangę, że się cały blok nie pozbiera
no i na moje urodziny, rzecz jasna
trzeba będzie starą rurę upić jakoś podstępnie
1. Magda : Tak oczywiście biba u mnie nie ma z tym najmniejszych problemów
2. przyjmę na nocleg tyle osób ile podłoga/materace i łóżka wydadzą
3. Anno - jeśli macie śpiwory, są mile widziane ponieważ dysponuję tylko 2 osobowym łożem (w praktyce może robić za 3 osobowe jak osobniki są chude i pijane), materacem 1 osobowym (2 osobowym jeśli byłby to powiedzmy Ryś plus Guj ) i podłogą. z tego co wiem to przybędzie "Parę osób" więc trzeba będzie sobie jakoś poradzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum