Wjazd:
45 pln (przedsprzedaż)
55 pln (w dniu koncertu)
Bilety dostępne w sieciach ticketpro i ticketportal.
Bilety kolekcjonerskie:
KRAKÓW- Ebola ul. Floriańska 13;
WROCŁAW sklep Maksel (SDH Feniks V piętro) Rynek 31/32
KATOWICE sklep „All” ul. Mickiewicza 14
WARSZAWA Ticketstore - Traffic Club Bracka 25
Koncert wbrew temu co błędnie na stronie Rezurex widnieje, nie odbędzie się w Rotundzie (tylko w LochNess).
KONKURS NA NAJLEPSZE PRZEBRANIE
zasady:
każdy wchodzący w przebraniu (widocznym - jakieś małe szczególiki się nie liczą) dostanie na bramce numerek.
zostanie mu on przypięty w widocznym miejscu.
zgromadzeni będą oglądać.
następnie na udostępnionych im (również na bramce) karteczkach, będą wpisywać numerek osoby, której przebranie najbardziej się spodoba.
karteczki zostaną wrzucone do skrzynki/pudła.
po czym - komisyjnie - w obecności kilku osób z ekipy plus jednej losowo wybranej spośród publiki - przeliczymy głosy.
zwycięzcy ( a będzie ich troje) zostaną nagrodzeni. koniec
postarajcie się!! nagrody będą atrakcyjne!
Ostatnio zmieniony przez magdalenik Pon 08 Lis, 2010, w całości zmieniany 13 razy
bilety 50 pln (przedsprzedaż) 60 pln (w dniu koncertu)
Bilety dostępne w sieciach ticketpro i ticketportal.
Bilety kolekcjonerskie:
KRAKÓW- Ebola ul. Floriańska 13;
WROCŁAW sklep Maksel (SDH Feniks V piętro) Rynek 31/32
KATOWICE sklep „All” ul. Mickiewicza 14
WARSZAWA Ticketstore - Traffic Club Bracka 25
eeee chyba nie będzie coś mi się zdaje, to już może być głęboka zima, miesiąc później niż meteorsi i mało może być aż tak pojebanych ludzi żeby przy -20 stopniach iść powolnym krokiem przez 2-3 km niekoniecznie w puchowej kurtce
Mogą byc walki jakies np na zsiadłe mleko w ramach konkursu lub najgłupszy ubiór z papieru toaletowego Wracajac do koncertu to zajebiscie sie ciesze ze ujrze QUEENS OF EVERYTHING dla mnie miazga
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
ja się w ogóle ciesze na całość, jak nie jestem wielkim fanem sajko tak np na meteorsach się bawiłem przednio, szkoda, że i w tym roku nie będzie w moje urodziny może znów Mecenas złożyłby mi życzenia 8 razy
ja się w ogóle ciesze na całość, jak nie jestem wielkim fanem sajko tak np na meteorsach się bawiłem przednio, szkoda, że i w tym roku nie będzie w moje urodziny może znów Mecenas złożyłby mi życzenia 8 razy
spierdalaj
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum