Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Śro 17 Cze, 2009
wawrzon napisał/a:
a pierdolisz... nie ma jak bebech piwny, nieogolona włochata klata, koszulka na ramiączkach, pet w pysku i sport - ale przed tv
koszulka podomka sztywna z brudu, feromon czosnkowocebulowy wisi w powietrzu, dziurawe skarpetki i papcie! ewentualnie spodnie od dresu cerowane przez żoneczkę miliard razy
i mina a`la włoski żigolo- jebator roku
i zapomniałeś koniecznej komendy podaj mi piwo, kobieto!
to jest facet
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
Każdy ptaszek lubi daszek.
Kto nie ma brzucha, ten kiepsko... ;p
No więc ja w facetach nie gustuje rzecz jasna, ale nie będę się specjalnie pocił na siłowni dla tego, że dziewczyny wolą szafy trzy drzwiowe. Podobno nie wygląd się liczy. Wygląd się zmienia po latach...
Dziewczyny pamiętajcie... prawdziwy facet nie ma kaloryfera.. prawdziwy facet ma bojler !!!
na zgubienie brzucha proponuję tzw szóstke Weidera, męczące to jest ale skuteczne, ja niestety nie potrafiłem wytrzymac do końća cyklu więc nie wiem czy sie pojawia kaloryfer
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
na zgubienie brzucha proponuję tzw szóstke Weidera, męczące to jest ale skuteczne, ja niestety nie potrafiłem wytrzymac do końća cyklu więc nie wiem czy sie pojawia kaloryfer
wytrzymalam 13 dni i było całkiem w porządku więc myślę, że te 42 dałyby całkiem dobry efekt
nie popadajmy w paranoje. jeżdżę na rolkach bo lubię... wiem, ze nie daje to wielkich efektów ze zrzucaniem brzucha...
Jednak ja pierdole ile mam w pasie przynajmniej mam na czym browara postawić w barze, jak jest tłok
podkopsnij dokladna instrukcje do tego, bo ta co kiedysja obczajalem byla tak zrozumiala jak instrukcja pralki.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Ja tam bym się Czarny zaczął zastanawiać, bo jak na człowieku kurtka XL się nie dopina to oznacza że czas zacząć się ubierać w sklepie "nietypowy pan" albo zacząć chudnąć
Ja tam wpierdalam co chce kiedy chce i w ilościach wręcz niewyobrażalnych i mam całe życie te 4 kg niedowagi, gdzie logika , gdzie sens. Bo jeść to trzeba umić
Ja tam wpierdalam co chce kiedy chce i w ilościach wręcz niewyobrażalnych i mam całe życie te 4 kg niedowagi, gdzie logika , gdzie sens. Bo jeść to trzeba umić
Moj brat ma podobnie, juz czasem specjalnie się obzera i je tak tłusto jak sie da zeby przytyć troche, i nic, gdzie sprawiedliwość?
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
Moj brat ma podobnie, juz czasem specjalnie się obzera i je tak tłusto jak sie da zeby przytyć troche, i nic, gdzie sprawiedliwość?
tzw. szybki metabolizm chyba, mam to samo. rzadko spotykam kogos, kto je tyle co ja (np. codziennie dwa obiady), ale jestem chudy jak patyk.
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
ja lubię facetów w typie sportowca, tfu, w zasadzie to ja lubię sportowców. sama staram się utrzymać jak najlepszą sylwetkę (teraz wakacje to i można na serio zacząć coś robić). a jak ktoś woli inaczej, toż i całe szczęście, nikt nie będzie sam
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
dalej nie ogarniam tej 6 weidera.
mamy to rozpisane na dni - to czaje, potem mamy serie i tu jest pytanie: na jedna serie sklada sie wszystkie pokazane 6 cwiczen? I trzeba je powtorzyc tyle razy ile mamy w kolumnie "powtorzenia si?
znaczyloby to, ze np pierwszego dnia wykonujemy wszystkie 6 cwiczen, po 6 powtorzen kazde, drugiego zas to samo, tylko razy dwa?
niech mi ktos pomoooozzeeeeee
seria = ile razy musisz zrobić wszystkie 6 ćwiczeń
powtórzenia = ile brzuszków każdego rodzaju masz zrobić
Kumpel z ogromnym Beercepsem robił to i efekty były dobre, ale oprócz tego dietę niskotłuszczową ale wysokobiałkową wprowadził.
Ja też kiedyś robiłem tą szóstkę i efekty były zajebiste noo....ale ja nie miałem co spalać jeśli chodzi o tłuszcz to mięśnie odrazu stały się widoczne.
no to git niebawem trzeba bedzie zaczac coby sie w ustce na plazy pochwalic nie tylko sześciopakiem w plecaku
no to zobaczymy kto ile wytrzyma albowiem też rozpoczałem cykl
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Ryszard
Wysłany: Sob 20 Cze, 2009
jak mam skutecznie trenować, skoro mam wchuj niedowagę i nie tyję wpierdalając codziennie ile się da jak jakiś dziki?
jutro zaczynam znowu treningi po przerwie.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum