Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 dziewczyny, co wam się podoba w facetach ? ;)
jest temat o minusach, tak więc może teraz co nam się podoba
jak w temacie ...
uogólniając :
-najważniejsza jest charyzma
-lubie też to, że są tak inni od nas, a dokładniej, np pismo-czy krzywe, czy równe i eleganckie, nie ważne - od razu zdradza faceta...
.... to w jaki sposób ściagają koszulkę/bluzę ...
-to jak marszczą czoło gdy się na czymś skupiają ... albo jak zaciskają szczęki gdy coś jest nie tak lub gdy usłysza coś co im się nie podoba
-słodki też jest ten uśmieszek niby łobuzeski, ale taki jakby ''nieśmiały'', zawsze się pojawia gdy zostaną przylapani na czymś czego robić nie powinni ( bez skojarzeń )
- a tak bardziej przyziemnie ... cóż, wygląd tez ma znaczenie ...
jak twierdzi forum muzycznej fabryki jestem "charyzmatycznym wokalistą"
wanna dance baby?
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
a na serio, to nie powiem konkretnie co. podobają mi się Ci, którzy jako całokształt zrobią na mnie wrażenie (jeszcze sie taki nie zdarzył, ale nadzieje zawsze mieć można). Musi mieć w sobie coś takiego, co bardzo mnie pociąga, coś takiego w środku. nie mam bzdurnego ideału, aczkolwiek wymagania mam wysokie, póki co niewielu się przebiło, żaden jednak na dłużej.
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
pismo-czy krzywe, czy równe i eleganckie, nie ważne - od razu zdradza faceta...
e?
.. porównaj swoje z pismem jakiejs babki to zobaczysz o co mi chodzi
edit: w przenośni ''zdradza'', poprostu po charakterze pisma można od razu poznać czy autorem jest kobieta czy mężczyzna... analogicznie jak z tym ściąganiem koszulki, wy po swojemu, my po swojemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum