_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
najlepszy wzrost - 1,75m. ale wyjątek potwierdza regułę Embarassed
bierz mnie, mam akurat tyle
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
_________________ spotkalem barykady
ludzkiego umyslu
gorsze sa niz wojna
gorsze od faszyzmu
alfa
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007
zdecydowanie poczucie humoru musi mieć i silny charakter. Facet z którym się spotykam wyciągnął mi ostatnio jak u niego byłam, skrzynkę z różnymi narzędziami, pilniki do srebra, wykrojniki i różne takie. Niesamowicie mnie to rozczuliło, żaden z moich poprzednich nie posiadał niczego takiego pomyślałam, że to tak cholernie męskie. Chodziłam z chłopcami, teraz jestem z mężczyzną.
_________________ Jestem skrawkiem lądu, z bijącym sercem pod powierzchnią
www.kazamuko.bloog.pl
chyba zabujałam się oczywiście nie jest w moim typie męskiej urody, bo podobnie jak mój były nie jest blondynem, he he. Pije, pali, je mięso, nie lubi ludzi, odwrotnie jak ja, bywa do nich niemiły, no i jest ode mnie starszy, to już w ogóle zdziwko z drugiej strony dużo rozumie, fajnie się przytula, daje mi czułość, to czego nie dała mi matka i jemu jego. Jest nieźle porąbany i pisze piękne wiersze.
Może poezja w stylu:
na górze róze
na dole fiołki
chcesz sie ruchac?
?
za dużo Ostatniego Tanga w Paryżu i Imperium Zmysłów, za dużo
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
chyba zabujałam się oczywiście nie jest w moim typie męskiej urody, bo podobnie jak mój były nie jest blondynem, he he. Pije, pali, je mięso, nie lubi ludzi, odwrotnie jak ja, bywa do nich niemiły, no i jest ode mnie starszy, to już w ogóle zdziwko z drugiej strony dużo rozumie, fajnie się przytula, daje mi czułość, to czego nie dała mi matka i jemu jego. Jest nieźle porąbany i pisze piękne wiersze.
Może poezja w stylu:
na górze róze
na dole fiołki
chcesz sie ruchac?
?
za dużo Ostanitego Tanga w Paryżu i Imperium Zmysłów, za dużo
I "Gorzkich godów" chcialoby sie dodac!
Ale tak naprawde takich nigdy za duzo, ehhhhhhhhhhh
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
alfa
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007
nie jestem każda więc mogę mówić tylko za siebie, na mnie skrzynka z narzędziami wrażenie zrobiła. Nie podejrzewałam go że ma coś takiego i nie chodzi o młotek. Młotek to nawet ja mam w szufladzie ma od groma różnych dziwnych narzędzi i dla mnie to jest cholernie męskie. Ma też pół stołu zastawionego męskimi kosmetykami ale to akurat na mnie nie działa Moje kosmetyki mieszczą się w moich dłoniach, a i tak mi się zawsze przedatują bo zapominam używać regularnie tego co sobie kupię.
_________________ Jestem skrawkiem lądu, z bijącym sercem pod powierzchnią
www.kazamuko.bloog.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum