_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
_________________ IQ jeden z drugim ma 102 a punk 77.
alfa
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007
chyba zabujałam się oczywiście nie jest w moim typie męskiej urody, bo podobnie jak mój były nie jest blondynem, he he. Pije, pali, je mięso, nie lubi ludzi, odwrotnie jak ja, bywa do nich niemiły, no i jest ode mnie starszy, to już w ogóle zdziwko z drugiej strony dużo rozumie, fajnie się przytula, daje mi czułość, to czego nie dała mi matka i jemu jego. Jest nieźle porąbany i pisze piękne wiersze.
_________________ Jestem skrawkiem lądu, z bijącym sercem pod powierzchnią
www.kazamuko.bloog.pl
chyba zabujałam się oczywiście nie jest w moim typie męskiej urody, bo podobnie jak mój były nie jest blondynem, he he. Pije, pali, je mięso, nie lubi ludzi, odwrotnie jak ja, bywa do nich niemiły, no i jest ode mnie starszy, to już w ogóle zdziwko z drugiej strony dużo rozumie, fajnie się przytula, daje mi czułość, to czego nie dała mi matka i jemu jego. Jest nieźle porąbany i pisze piękne wiersze.
Może poezja w stylu:
na górze róze
na dole fiołki
chcesz sie ruchac?
?
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
alfa napisał:
chyba zabujałam się Cool oczywiście nie jest w moim typie męskiej urody, bo podobnie jak mój były nie jest blondynem, he he. Pije, pali, je mięso, nie lubi ludzi, odwrotnie jak ja, bywa do nich niemiły, no i jest ode mnie starszy, to już w ogóle zdziwko Rolling Eyes z drugiej strony dużo rozumie, fajnie się przytula, daje mi czułość, to czego nie dała mi matka i jemu jego. Jest nieźle porąbany i pisze piękne wiersze.
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007
alfa napisał/a:
chyba zabujałam się Cool oczywiście nie jest w moim typie męskiej urody, bo podobnie jak mój były nie jest blondynem, he he. Pije, pali, je mięso, nie lubi ludzi, odwrotnie jak ja, bywa do nich niemiły, no i jest ode mnie starszy, to już w ogóle zdziwko Rolling Eyes z drugiej strony dużo rozumie, fajnie się przytula, daje mi czułość, to czego nie dała mi matka i jemu jego. Jest nieźle porąbany i pisze piękne wiersze.
"choć na sianko dotkniesz me ciepłe kolanko
a potem Cie wypieszczę aż będziesz miała dreszcze"
A mnie skręca jak widzę hery pod pachami o długości ok. 5cm (co najmniej!) wystające z bezrękawnika, zroszone dodatkowo kropelkami potu...Bo przecież prawdziwy facet się nie goli, golą się pedały!
ja se podcinam bo co za duzo to nie zdrowo - em aj gej?
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Pon 06 Sie, 2007
jes ju ar. (język lengłicz jest boski...)
bardzo mnie pociąga łamany angielski/niemiecki/francuski/polski (i pewnie jakiś inny też, ale tylko tyle znam więc jestem w stanie stwierdzic gwałcenie tych języków )
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
lubie jak facet jest zdecydowany, odwazny i silny psychicznie, zeby mnie mogl zaczarowac tak, zebym nie wiedziala gdzie jestem. spontan. dzikosc serca. inteligencja. ale szalenstwo bez umiaru. i kiedy potrafi sie zaopiekowac kobietka taka jak ja, bo doszlam do wniosku, ze sama sobie nie radze w tym wielkim swiecie. a fizycznie:oczka, usmiech, dlugie sprytne paluszki, silne ramiona i fajne plecki(bez wlosow).i ten zgrabny , maly tyleczek.
to jest to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum