_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
nie, nie, źle gooy napisałeś, powinno być
JEBANE&HIPISY !
_________________ IQ jeden z drugim ma 102 a punk 77.
alfa
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007
facet, który zawładnął moim sercem na 16 lat był drobnej budowy, normalnie ubrany (sztruksy, flanelowa koszula) ze ślicznym nie nastroszonym irokezem, takim zbuntownym spojrzeniem spode łba. Kochał muzykę, nie chciał dzieci, ani żadnej rodziny, był po różnych przejściach, niezbyt miły, ale delikatny do mnie, fajnie się z nim pogowało i kochało. dobrze się rozumieliśmy Miał ładne ciało i był porąbany tak jak ja
mi się podobają faceci, którzy są nawet inteligentni (nikt nie lubi matołów) i oczywiscie facet powinien miec dobre zarty... moj potrafi mnie rozweselic i jest luzacko zwracam uwage na dłonie, oczka i kształt ust... jego spojzrenie też ma jakas wartosc
alfa
Wysłany: Pon 04 Cze, 2007
podoba mi się jak ma swoje zainteresowania i że można sobie o różnych rzeczach pogadać. Lubię jak ma swoje zasady i nie jest bez powodu agresywny, jak panuje nad ilością alkoholu we krwi. Imponuje mi jak zna się na czymś o czym ja nie mam zielonego pojęcia. Cenię poczucie humoru i taką trochę opiekuńczość w stosunku do kobiety. Podoba mi się jak się dobrze trzyma i mimo wieku nie dziadzieje, to znaczy chodzi na koncerty, słucha fajnej muzyki, jest ciekawy różnych spraw i nie ma oporów by gdzieś pójść...rzucam hasło ognisko, koncert i nie marudzi tylko się zbiera
http://alfa8.bloog.pl
_________________ Jestem skrawkiem lądu, z bijącym sercem pod powierzchnią
www.kazamuko.bloog.pl
Ja widziałam w piątek na koncercie zajebistego faceta, uknułam plan, żeby rzucić się na niego niespodziewanie, ale niestety poziom alko we krwi był zbyt niski
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Ja widziałam w piątek na koncercie zajebistego faceta, uknułam plan, żeby rzucić się na niego niespodziewanie, ale niestety poziom alko we krwi był zbyt niski
...i nie mogłam po prostu podejśc i zagadać
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
_________________ Apacz:a mam 15 lat i kurwa od starych kasy nnie dostaje za to ze mam wszystko w dupie ogólnie za to ze jestem anarchistą
alfa
Wysłany: Wto 05 Cze, 2007
he he odkąd od niego odeszłam, od miłości mojego życia, jestem singlem 4 lata z krótką, choć fajną przerwą
Tak teraz trochę teoretyzuje, a trochę się mi na wspominki wzięło jak to z Kapslem było , Zajebisty seks, zero nudy, niesamowite poczucie więzi i wzajemnego zrozumienia i te nasze ścierające się charaktery, różne światy, choć oboje byliśmy punkami, to jednak nie pasowaliśmy do siebie. Bez sensu się pokochaliśmy. Odeszłam i zwróciłam tak nam obojgu wolność...
http://alfa8.bloog.pl
www.kazamuko.bloog.pl
alfa
Wysłany: Wto 05 Cze, 2007
www.kazamuko.bloog.pl
alfa
Wysłany: Śro 11 Lip, 2007
podoba mi się w punkowcach, że się tak starają w seksie, żeby nam było dobrze. Gadałam z koleżanką niedawno, bo ciekawa byłam czy dyskomani też są tacy, he he nie są, bywają czasem. wiedziałam Ona do mnie bym ją poznała z jakimś. Ja jej ok. ale czy zniesiesz tą muzykę ?
www.kazamuko.bloog.pl
Silny charakter, spontaniczność..i pewnego rodzaju dzikość ;)Nie lubie do końca poukładanych facetów.
Musi wiedzieć czego chce, nie cierpie niezdecydowania.
Silny charakter, spontaniczność..i pewnego rodzaju dzikość ;)Nie lubie do końca poukładanych facetów.
Musi wiedzieć czego chce, nie cierpie niezdecydowania.
Popieram, zdecydowanie..
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum