_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
Wysłany: Nie 31 Sie, 2008
mniej więcej
chociaż ja zawsze byłam zdania że jeśli kobieta ma coś w sobie, to każde kolejne rozpięcie bluzki też może wzbudzać emocje takie same {jeśli nie lepsze} jak to pierwsze
_________________ ♠♥♣♦ jestem wredną suką, ale akurat to wychodzi mi w życiu najlepiej
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
tak mnie wczoraj naszło, że facet musi posiadać DUME. sama jestem osobą bardzo dumniastą i zawziętą, co nie ułatwia życia, ale facet KONIECZNIE musi mieć swoją dumę. kobieta niekoniecznie, ale facet tak
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
uwielbiam ładnie zbudowanych facetów, no po prostu uwielbiam, najlepsi są sportowcy, mmm... fajna klata, ładnie wyrzeźbione ręce (oczywiście nie mówię tu o koksach). wstyd się przyznać, ale jak się chłopaki po treningu czasem na sali przebierali to od razu przechodziłam faze r.e.m. - rapid eyed movement + ....
i pomysleć, że kiedyś podobali mi się anemiczni chudzielcy. dobrze, że to już było.
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
znaczy się - przysypiałaś?
p proszę mi tu bez wykładu o REM, śnie paradoksalnym i fazach snu ogólnie - ja już to przerabiałem, psze paniom!
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
najlepsze teksty na bajere:
- Pierdolniemy w ślinę?
- Zakurwim dęsa?
- Podobasz mi się, nie spierdol tego.
- Zajebista jesteś dupa z ryja.
- Cześć maleńka, nawet nie wiesz jakie masz szczęście. Dzisiaj znów wyrywam.
- Ładne buty... Połykasz?
- Zajebałem się w tobie w chuj, będziesz moją szmatą?
- Hej bejbi, wijesz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci Tarzana
- Co tak stoisz jak widły w gnoju?! Zatańczymy?
- Jesteś brana pod uwage, nie spierdol tego
- Cześć... Zgadnij jak masz na imię?
- Dokąd kopytkujesz piękna gazelo?
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
uwielbiam ładnie zbudowanych facetów, no po prostu uwielbiam, najlepsi są sportowcy, mmm... fajna klata, ładnie wyrzeźbione ręce (oczywiście nie mówię tu o koksach)
a pierdolisz... nie ma jak bebech piwny, nieogolona włochata klata, koszulka na ramiączkach, pet w pysku i sport - ale przed tv
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
Ostatnio zmieniony przez wawrzon Śro 17 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Golenie klaty jest dla mnie rzeczą niewyobrażalną, no chyba że tak głupi występek miał miejsce pod wpływem zakładu bądź nie świadomości obiektu ogolonego.
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum