nie jestem każda więc mogę mówić tylko za siebie, na mnie skrzynka z narzędziami wrażenie zrobiła. Nie podejrzewałam go że ma coś takiego i nie chodzi o młotek. Młotek to nawet ja mam w szufladzie ma od groma różnych dziwnych narzędzi i dla mnie to jest cholernie męskie. Ma też pół stołu zastawionego męskimi kosmetykami ale to akurat na mnie nie działa Moje kosmetyki mieszczą się w moich dłoniach, a i tak mi się zawsze przedatują bo zapominam używać regularnie tego co sobie kupię.
Wow!!!
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
alfa
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007
a tak jak facet umie wiertarką się posłużyć, to też mi to imponuje. nie tykam się do cholerstwa odkąd mi raz źle dokręcone wiertło w trakcie wyleciało...
_________________ Jestem skrawkiem lądu, z bijącym sercem pod powierzchnią
www.kazamuko.bloog.pl
Moje kosmetyki mieszczą się w moich dłoniach, a i tak mi się zawsze przedatują bo zapominam używać regularnie tego co sobie kupię.
Te "kosmetyki mieszczące się w dłoniach" to oczywiście: mydło?
Znaczy, nie myjesz sie?
alfa
Wysłany: Pią 21 Gru, 2007
po prostu się nie maluję, jak mnie najdzie ,to idę do koleżanki blok obok i wtedy ona wyciąga magiczny kuferek wielkości połowy mojego plecaka i robi mi makijaż
www.kazamuko.bloog.pl
w sumei w dobie emo-goth nie dziwota że makijaz wzbudza strach i nieufnośc
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
alfa
Wysłany: Pią 21 Gru, 2007
nie w tym rzecz. Wszyscy którym dane było mnie zobaczyć z makijażem twierdzą, że powinnam się malować, ale nie oszukujmy się sporo czasu to zajmuje, wolę poczytać niż spędzić przed lusterm pół godziny ? no i żeby był efekt to ile tego trzeba mieć, potem to zmywać, jak wracam zrąbana po koncercie to jest masakra dlatego "maluję się" sporadycznie, choć ze względu na niego coraz częściej , ech. no i nauczyłam się sobie rzęsy mascarą samej robić, jest postęp
www.kazamuko.bloog.pl
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Pią 25 Lip, 2008
wlasnie o to mi chodziło, że śmieszy mnie to całe ukrywanie.
moze niezbyt jasno napisałam poprzedniego posta
wyzwala to we mnie uśmiech politowania
ale w gruncie rzeczy to urocze to jest
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
pozwala kobiecie miec powod do kpiny. pozwala byc slabym
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
... guj opatentuj to moze to szansa na zyciowy biznes
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
a co za przyjemność być twardzielem jeśli nie można się rozpuścić w kobiecych dłoniach ?
to jest najwieksze zagrozenie dla twardego faceta.rozposcic sie w kobiecych dloniach
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum