Punkiem jestem od bardzo długiego czasu, lecz żadnego nie znam. A chcę poznać, ponieważ wiem że będą to ludzie o podobnych poglądach. Poza tym nie chcę żyć w tej subkulturze w odosobnieniu
Jak poznać punka?
Wysłany: Pią 22 Lut, 2013
Punka poznac mozna po tym że...jest brudasem pije jabole ma podarte spodnie buty z dziurami no i włosy włosy postawione oklapniete i kupe naszywek takich kapel jak ksu/slipknot/voivod i gbh .Zawsze sępi kaskę pod sklepem takze udaj sie pod jakis sklep spozywczy i tam naaaaapewno jakiegoś poznasz Czuwaj siostro!!!
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Punka poznac mozna po tym że...jest brudasem pije jabole ma podarte spodnie buty z dziurami no i włosy włosy postawione oklapniete i kupe naszywek takich kapel jak ksu/slipknot/voivod i gbh .Zawsze sępi kaskę pod sklepem takze udaj sie pod jakis sklep spozywczy i tam naaaaapewno jakiegoś poznasz Czuwaj siostro!!!
ok spoko,xd wiem po czym poznać punka, sam nim jestem. Chodzi mi o to jak, może inaczej, gdzie go poznać, bo żadnego nie znam
mielony napisał/a:
ok spoko,xd wiem po czym poznać punka, sam nim jestem.
SAM czy SAMA bo juz nie czaję podstę pu!!
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
no to wiesz juz wszystko wiec idż i poznawaj innych podobnych jak TY CZUWAJ BRACIE!!
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Wysłany: Sob 23 Lut, 2013
temat z dupy tak w ogole i ja bym go zamknął
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum