Wysłany: Śro 24 Paź, 2012 Nowy super świetny podatek.
Cytat:
PO chce wprowadzić nowy podatek, tym razem "od deszczu". Byłby on pobierany od wód opadowych spływających do kanalizacji m.in. z dachów budynków. Wszystko po to, aby ratować gminne budżety.
Dzisiaj przeczytałem coś takiego na którejś ze stron internetowych. Na tyle nie wierzyłem w to, że musiałem wygooglować więcej stron z tym rodzajem informacji.
No kurwa ja tego nie rozumiem. Będzie trzeba budować wklęsłe dachy! Są jeszcze jakieś absurdalne podatki?
ludzie srajcie na to, nie płaćcie tych podatków, na prawdę. System stara się zrobić wam wodę z mózgu
jee, walka z systemem nie płacąc podatków,a potem dług rośnie i zabiorą dom, smutek. Nie posłuszeństwo obywatelskie to mógł przeprowadzać Mahatma Gandhi bo Ciebie to zamkną najwyżej
Nie płaćcie żadnych podatków najlepiej! Żadnych składek! Niczego! A potem nie miejcie lekarza, domu, niczego! Po co wam cokolwiek, skoro będziecie wreszcie wolni i szczęśliwi! (chyba w niebie, czy gdzieś tam...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum