Cześć!
Jak stawiacie swoje Irokezy?Je tapiruje,biorę kudły do rąk,naciągam do góry,patrze czy jest prosto,lakier,suszarka i jechane,a wy?
Mój Irokez staje sam - zazwyczaj pod wpływem bodźców zewnętrznych
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
ok. 40 cm moje, a ok 30 doszywane, ale też moje, wcześniej miałem trochę więcej i jak obciąłem to mi szkoda było wyrzucić no ale cóż, każdy kiedyś młody był
Też długo nosiłem dready - nadal został mi sentyment
Teraz brak mi cierpliwości i samozaparcia żeby znowu zapuścić kudły - nie zniósłbym ponownie momentu kiedy włosy są na tyle długie że wchodzą w oczy a zbyt krótkie żeby je zawinąć za ucho
Co nie zmienia faktu że chciałbym je mieć
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
ha też miałem dready, i crusta prawie do pasa Irokeza ze względu na robotę raczej nie zrobię sobie, już i tak niektórzy się dziwnie patrzą jak zapierdalam po szkole w zwężonych spodniach glaniaczkach i z bakami absurdalnej wielkości
nawet jeśli bym chciał wyhodować jakiegoś pachoła na głowie to bym nie dał rady, nie podoba mi się irokez długości paru mm, taki którego nie da się stawiać a nie dałbym rady wyhodować 5 cm włosów bo by mnie wkurwiały, nie lubię rano wstawać i poświęcać choćby sekundy na układanie włosów.
Kurcze ja nigdy irokezka nie miałem ,za to farbowana czupryne ala Robert Smiths z Cure i tez jebane tapirowanie duzo czasu zabierało .Teraz elegancka fryzura na glajfe jest i nie ma problemu moge dłuzej spac
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum