No więc zdecydowałem się prowadzić bloga nawiązującego do punka/reggae/ska/metalu/pop punku itd. Póki co jest tylko kilka wpisów, aczkolwiek codziennie jest ich więcej Jeśliby ktoś chciał również pisać artykuły na tego bloga, niech napisze na gg: 878842
Wow, ale tutaj dorośli ludzie są. Nie podoba się, nie oglądaj. Każdy ma swoje poglądy
Zielone Żabki - Kultura -- Polecam, a jak mimo to nie wiesz jak się odzywać to lepiej wgl nie pisz
NO sorry xuven ale na twoim blogu poza nazwą punk nie występuje i nie ma z nim nic wspólnego, no chyba że chcesz mi wpoić że obecnie Farbeni to punkrock.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Zapewne każdy wielbiciel muzyki punk zna zespół The Offspring. Muzyką zajmują się już wiele, wiele lat. Mimo mijającego wieku ich piosenki są nadal pozytywne, niekomercyjne.
salomone napisał/a:
Niezły syf,zresztą przecież na początku zapowiedział że może być punkopolo.Porządny blog wygląda tak: http://stilon-c60.blogspot.com/
widze ze grąłeś w teledysku "WTF Collective" Jona Lajoie (jakkolwiek się to pisze) zioma-nie-wiem-co-to-jest-ironia
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
ej wgl o co chodzi z tymi blogami? bo mi się blog kojarzy z czymś innym, a do takich tresci by pasowala STRONA INTERNETOWA, no ale co to kurwa jest i z czym to sie je skoro bloga sie robi 1 klikiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum