dokładnie, ja wysłałem im na maila potwierdzenie przelewu i na drugi dzień był list z podbitą legitą. Dobrze, że się udało bo za tydzień business w krk i mogliby mnie cofnąć na bramce
Do diaska! Ja muszę swoją podbić. Nie jeżdżę przez to na koncerty . Nie chcą mnie wpuszczać. Dlatego też nie czuję się punkowcem, Skunx, Ty to pewnie wiesz jak to jest tak nie móc na koncert wejść bez legitki... Ech... Panie Koniu i Panie Wawrzonie, pomożecie mi podbić ?
Zorientowałem się dzisiaj. A co, miałem do Ciebie dzwonić, wysłać Ci maila highest priority, czy zamówić billboard żebyś został poinformowany o tym doniosłym fakcie w drodze z pracy?
jeżeli to nie była ironia to pozwole sobie to skomewntować tak:
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Zorientowałem się dzisiaj. A co, miałem do Ciebie dzwonić, wysłać Ci maila highest priority, czy zamówić billboard żebyś został poinformowany o tym doniosłym fakcie w drodze z pracy?
No,a nie?
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
pank rok to młodość, a kinderpanki czy pozerzy tez tworza klimat, jest kogo kroić, napierdalać i się śmiać poprawiając przy tym własne pank-ego
potem mozna juz tylko wyłączyć playstation.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
tak, np. "True punk scene guy". Akcja dzieje się podczas koncertu, celem gry jest pozostać w napiętej pozie z założonymi łokciami gdy jesteś potrącany przez pogującą publiczność.
W kolejnych etapach grają coraz lepsze kapele i pijesz coraz więcej alkoholu. W bonusowych etapach pomiędzy musisz zerwać jak największą liczbę niekumatych naszywek z kinderpankowych plecaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum