Dziś prawdziwego punka już nie maaaa, miśki i wszystko się porobiło trochę pozerstwem... Z resztą, każdy, że tak powiem 'odchył', czy to w stronę punksiarstwa, czy to w stronę bycia emo, czy to w stronę, nie wiem, hipisostwa, bycia eko (?), to zawsze jakieśtam pozerstwo było. Nawet pokemoniarstwo to lekkie pozerstwo, nie wierzę bowiem, że ktoś potrafi być tak głupim, nie udawać tego
No, ale to jest w tym właśnie najlepsze, że czujesz się dobrze, jako ktoś, kto nie idzie wytyczonymi drogami, naturalnymi ścieżkami, czy czymtamkolwiek, co, jak to mówią narzuca system (jedynie to chyba nie jest pozerstwem, nie pozujesz na nikogo, jesteś jednym z wielu w szarym tłumie). Chociaż, jak to śpiewał Grabaż (i tu nazwijcie mnie pozerem <czego?> za słuchanie PP)
Jesteś dupkiem,
chociaż nosisz dredy
Manipulujesz ideami które kiedyś były moje
A przynajmniej znaczyły dla mnie wiele
i dlatego ten temat budzi tyle emocji i kontrowersji.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Dziś prawdziwego punka już nie maaaa, miśki i wszystko się porobiło trochę pozerstwem... Z resztą, każdy, że tak powiem 'odchył', czy to w stronę punksiarstwa, czy to w stronę bycia emo, czy to w stronę, nie wiem, hipisostwa, bycia eko (?), to zawsze jakieśtam pozerstwo było. Nawet pokemoniarstwo to lekkie pozerstwo, nie wierzę bowiem, że ktoś potrafi być tak głupim, nie udawać tego
No, ale to jest w tym właśnie najlepsze, że czujesz się dobrze, jako ktoś, kto nie idzie wytyczonymi drogami, naturalnymi ścieżkami, czy czymtamkolwiek, co, jak to mówią narzuca system (jedynie to chyba nie jest pozerstwem, nie pozujesz na nikogo, jesteś jednym z wielu w szarym tłumie). Chociaż, jak to śpiewał Grabaż (i tu nazwijcie mnie pozerem <czego?> za słuchanie PP)
Jesteś dupkiem,
chociaż nosisz dredy
Manipulujesz ideami które kiedyś były moje
A przynajmniej znaczyły dla mnie wiele
i dlatego ten temat budzi tyle emocji i kontrowersji.
powróciłem do świata przyjebali sie ze.. mialem nieprawdziwe imie i nazwisko. Tym sposobem nazywam sie teraz krzysztof
Ahmed
Wysłany: Pon 14 Mar, 2011
BadMotherfucker napisał/a:
Ahmed napisał/a:
O skunks dobrze napisał , wogóle jest lepiej gdy sam sobie wytaczasz granice , w punk roku jest zajebiście właśnie w ten sposób.Kierujesz sam sobą , a co do pozerstwa to jest to właśnie dobrze ujęte , stary nie pojmie w 100% tego zbuntowanego 16 latka ,a ten 16 latek nie pojmie idiotyzmu który "propaganduje" 14 letnia tru pankoówa
Sądzisz, że stary nigdy nie był młody
Albo, że pomiędzy 16-letnim buntownikiem a 14-letnią tru pankówą jest taka duża przepaść
"Gdzie się podziały tamte prywatki, tamte dziewczyny, gdzie tamten czas ..."
Wiesz jest ta cała 14 , koszulka z anarchią czy tym całym Muzyka przeciwko rasizmowi , mej kap , farba i kurwa ciuszki z haemu ;p , nie wiem ale tak przykładkowo napisałem 16 bo od tego wieku zazwyczaj widzisz to wszystko inaczej , już zaczynasz patrzeć na to poważniej , co do tej przepaści to już zależy jak się żyje , sezony pójdą się jebać a my pozostaniemy . Kurwa ten adolf mnie wkurwia !
_________________ anarchia to nie bezsensowne niszczenie siebie i otoczenia, a świadoma i
konsekwentna odpowiedzialność za swoje życie, kierowanie się swoimi
własnymi zasadami ...
Wiesz jest ta cała 14 , koszulka z anarchią czy tym całym Muzyka przeciwko rasizmowi , mej kap , farba i kurwa ciuszki z haemu ;p , nie wiem ale tak przykładkowo napisałem 16 bo od tego wieku zazwyczaj widzisz to wszystko inaczej , już zaczynasz patrzeć na to poważniej , co do tej przepaści to już zależy jak się żyje , sezony pójdą się jebać a my pozostaniemy . Kurwa ten adolf mnie wkurwia !
Wróć jak skończysz gimnazjum
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Mam 2 bluzy z h&m. Plusem tego sklepu jest to, że sprzedają tam zwykłe czarne kapturówki na suwaku za niewygórowane pieniądze. I zero pedalskich nadruków/logo firmy itd.
a i owszem,potwierdzam.kolege zaciagnelam za ucho, nie mial sie biedak gdzie ubrac ,choc byl sceptyczny ku jego zdziwieniu wybral bluze popielata ,czysta ,na zamek bez esuf floresuf ,dobrze lezy, bez zbednego pedalstwa.ot to ci w haenemie
_________________ Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak. Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
Ahmed
cat lady napisał/a:
a i owszem,potwierdzam.kolege zaciagnelam za ucho, nie mial sie biedak gdzie ubrac ,choc byl sceptyczny ku jego zdziwieniu wybral bluze popielata ,czysta ,na zamek bez esuf floresuf ,dobrze lezy, bez zbednego pedalstwa.ot to ci w haenemie
Rozmawiamy o bluzach ... temat jest inny , zajebiści , zauważyłem że każdy temat tak się tu kończy ejj nie pierdol , gimnazjum mam skończone , chyba tak jakoś rocznikowo , bo nie mieszkam w polsce
_________________ anarchia to nie bezsensowne niszczenie siebie i otoczenia, a świadoma i
własnymi zasadami ...
Rozmawiamy o bluzach ... temat jest inny , zajebiści , zauważyłem że każdy temat tak się tu kończy ejj nie pierdol , gimnazjum mam skończone , chyba tak jakoś rocznikowo , bo nie mieszkam w polsce
chyba ci sie cytaty pierdolnely,a pies w tym pogrzebany ze kolega to punk rasowiec i kiedy znalazl w koncu te normalna bluze nie obchodzilo go to czy to h&m czy babka na drutach dziergala.
_________________ Młotki zmienią wam myślenie, a pieniądze świata smak. Samochodu, nie wolności, będziesz chciał.
Ahmed
[quote="cat lady"][quote="Ahmed"]Rozmawiamy o bluzach ... temat jest inny , zajebiści , zauważyłem że każdy temat tak się tu kończy ejj nie pierdol , gimnazjum mam skończone , chyba tak jakoś rocznikowo , bo nie mieszkam w polsce
Cytat:
chyba ci sie cytaty pierdolnely,a pies w tym pogrzebany ze kolega to punk rasowiec i kiedy znalazl w koncu te normalna bluze nie obchodzilo go to czy to h&m czy babka na drutach dziergala.
no coś się zjebało , a jebać bluzy , ja tam nawet nie wiem skąd i kurwa żyje
własnymi zasadami ...
rozmawiamy o bluzach bo sam użyłeś takiego genialnego argumentu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum