Wspólnie z Końskimi siłami zrobiliśmy taki mały popierdolony projekcik muzyczny.
Miało być osobne radio - nie udało się i mamy podradyjko na falach ulicznika.
A miałem dzisiaj założyć tutaj topic o Dead Sound-zie, ale widać byłeś pierwszy .
Mnie się nuta z DS zajebiście podoba. Najciekawszy kanał ostatnich czasy.
Git, oby tak dalej!
www.ulicznik.net - potwornie zapraszam do potwornie zajebistej dzisiejszej audycji mojego autorstwa. Dziś słuchamy i rozmawiamy o polskich zespołach hc. Zero zagranicy, dobre bo polskie! Od 21 do 24 (ew. do kiedy wytrzymam!) .
Co się stało z tamtą koncepcją i dlaczego nikt nie dał znać?
Z drugiej strony... mogę wam jebnąć podforum na RIPie, jak chcecie.
Ja pierdolę, jak to możliwe że jacyś młodzi kolesie zamiast ruchać koleżanki, pić piwo, słuchać sobie spokojnie muzyki muszą na siłę szukać jakichś ideologii, walczyć o rasę lub z nazizmem, do tego jeszcze taplać się w polityce i ogólnie szukać problemów w ostatnich latach swojego życia w których się problemów prawie w ogóle nie ma
Ostatnio zmieniony przez Dżizys Pią 21 Maj, 2010, w całości zmieniany 1 raz
kto był w temacie DS od początku mniej więcej wie, o co kaman.
Ja pierdolę, jak to możliwe że jacyś młodzi kolesie zamiast ruchać koleżanki, pić piwo, słuchać sobie spokojnie muzyki muszą na siłę szukać jakichś ideologii, walczyć o rasę lub z nazizmem, do tego jeszcze taplać się w polityce i ogólnie szukać problemów w ostatnich latach swojego życia w których się problemów prawie w ogóle nie ma
Ano szkoda... ale ja i tak chcę pomóc! Pismo wysłane, więc może się zgodzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum