Co sądzicie o "walonych tynkach", czy moi drodzy punkowi koledzy jakoś je obchodzicie? Święto zakochanych - osobiście myślę, że jeśli kogoś się kocha to taki dzień zakochanych w związku powinien panować cały czas, nie tylko 14 lutego. Szum wokół tego mnie powala na kolana. W sklepach roi się zawsze od poduszek w kształcie serca, misiów, dla pań czerwonych stringów
Jak spędzacie tegoroczne walentynki? Urządzacie sobie rande vous z puszką piwa i pieprzycie to wszystko czy jakoś świętujecie z bliską osobą? Wręczacie sobie upominki?
Temat trochę z dupy, ale jestem ciekawa.
_________________ "Świat" - w tym słowie było coś
Radość i lęk, miłość i fałsz
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010
a to czasem nie hasło na 8marca?
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
Lidka [Usunięty]
kiedys obchodziłam. Ale miłości nie ma. jest tylko sex i kłótnie. a poza tym jaka to frajda z tego ze cos dostaniesz jak juz to wiesz bo przeczież walętyłki są. Lepszy zaskok jak cos bez okazji jest.
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
przyznaj się, że nie masz dziewczyny
mnie walentynki w zasadzie jebią, ale jak mi gje czegoś nie wymyśli, to będę dla niego niedobra przez 2 dni
ale dzisiaj byliśmy na randce przepierdalając się przez zaspy, utykając w trajwaju (czy te cholerne wrocławiaki zapomniały, że zima w polsce zdarza się co roku? ), zamarzając i szukając okularów dla mnie. nie stać mnie. i przepłaciliśmy za jedzenie. trochę. ale dobre było. i chuj.
randki są fajne. choć może niekoniecznie kiedy nagle wszyscy mają potrzebę wyjścia gdzieś i obściskiwania się i zajmowania mi miejsca w knajpach/ na chodnikach/ na ławeczkach/ w parku itp.
i gratis psują mi widoki.
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
Co sądzicie o "walonych tynkach", czy moi drodzy punkowi koledzy jakoś je obchodzicie?
Raz obszedłem. W sumie git. Ale ten raz wystarczy W sumie każda okazja,żeby podarować sobię jakiegoś śmiecia jest dobra i nie musi mieć podpisu pod dniem w kalendarzu zarówno może to być dzień "zakochanych", kominiarza, walki z otyłością czy czystej plaży. Całe te walentynki to takie jednodniowe bicie piany coś jak wielkie zakupy przedświąteczne czy helloween ostatnimi laty.
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
robi sie taki wielki szum, nagle WSZYSCY gdzies wychodzą i zamiast miło i romantycznie robi sie nieprzyjemnie bo okazuje sie ze kina zapełnione, w knajpach ciasno i głośno
a na dworze zimno, przejebane
_________________ "Świat" - w tym słowie było coś
Radość i lęk, miłość i fałsz
nie lubię, nie obchodzę (bo i nie mam z kim, tak nie wstydzę się tego )
nawet jakbym miała, to bym nie obchodziła.
nawet nie wiedziałam, że już są blisko. (sic!?)
ale mam stertę walentynek z czasów szczenięcych i są dla mnie jak miód na serce. piękne wspomnienia
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
nie wiem czy obchodze czy nie juz nie pamietam. Dzien jak Codzień, ja swoją bejbe kocham cąły czas, ale ten megabojkot tego "święta" też jest dla mnie przesadzony. jest to jest. Skoro go nie obchodzicie to na psi chuj narzekacie ze wam miejsca w knajpach brakuje?
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
sranie i tyle. Śmiem twierdzić że ten bojkot w 99% jest prowadzony przez tzw "samotnych". a miejsce w knajpie znaleźc zawsze sie da i chuj
Zwierzu nie uwierzę że nie wkurwiają cię te tony rózowych pluszaków, plastikowych serduszek i miloiny przytulających się gimnazjalistów na każdym metrze kwadratowym miasta
nieistotne czy ma sie parę czy nie
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Mec, składa się na to, że mam to głęboko, ale może to dlatego, że w tygodniu rzadko bywam w mieście, a tego typu komanda to widuje się raczej w centrach handlowych i tego typu przybytkach. A nawet jeśli takowe widuje to zazwyczaj nie mam nic przeciwko - niech sie kochajo!. wkuriwaly mnie kiedys takie parki bo nam ulubioną ławkę w parku gdzie piwka pilismy zajmowali, ale od kiedy tam nie pijemy to mam to w arszlochu
Ryszard
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010
ale coś się dzisiaj dzieje czy o co ta rozkmina?
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Mi zupełnie nie przeszkadza-jeśli są dni "filatelistów", "Dzień Dialogu z Judaizmem", "Pomocy Chorym na Trąd", "Obszarów Wodno-Błotnych"...to dlaczego miałoby nie być dnia zakochanych. Sam dzień jak dla mnie fajny bo przynajmniej można go spędzić jakoś inaczej niż każdy dzień w roku-jeśli ktoś nie zwykł chodzić na randki albo nie ma na to czasu. Bardziej mnie denerwuje potęga kiczu tego święta czyli pluszowe serduszka z przeróżnymi napisami, misie trzymające serduszka i ch* wie co, ale metoda na to jest bardzo prosta-wystarczy tego nie kupować z resztą chyba nigdy od nikogo nie dostałam tego typu przesłodzonego gówna więc jak widać da się jakoś im oprzeć.
Właśnie przeglądam kalendarz dni szczególnych i wychodzi na to, że w dniu zakochanych mamy jeszcze "Dzień Chorego na Padaczkę"
całkiem zacnie
Ryszard
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010
Kamyla napisał/a:
Dzień Chorego na Padaczkę
Nie wiem czemu , ale jak przeczytałem posta Kamili to wymyśliłem, że na walentynki mogłyby być misie trzymające się za chuje...
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum