sie zna - całkiem spoko - "nieeeeeeeeeeeeee maaaaaaaaa chuja jutro Cię złapie i obetne włosy !"
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Browar Gość
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007
Cytat:
sie zna - całkiem spoko
jednak do młodej sceny bym nie zaliczył... kapele poznałem jak miałem jakieś 11-12 lat czyli 2001/02 rok,to nie taka młoda
wiec ciekawe jest ze wyszla na skladaku "swieza krew"
mnie tego nie musisz mowic od ktorego graja, mam ta plyte o dziwo
Browar Gość
Wysłany: Sob 01 Gru, 2007
Zwier,fakt to było do Ciebie,ale również nie koniecznie...
potraktuj to jako dopisek do tego:
wydali wczesniej jakies 3 albumy jeszcze ładnych pare lat wstecz napewno nie mloda scena, pewnie dlatego ze albumy nie byly specjalnie w sprzedarzy. Materiał ze swoich pierwszych 3 plyt umiescili na oficjalnej stronce internetowej.(juz nie istnieje)
4 wałki są na "świeżej krwi vol 1", pochodzą z demo 2005
Nie jestem pewien czy Awaria w tym roku będzie grala , ale na pewno zagrają Haratacze ;p chociaż to za bardzo punkowe nie jest ... no ale nieważne na pewno będzie dużo dobrych kapel.
Hej,
Sorki że odświeżam tak stary temat, ale natrafiłem na to forum całkiem przypadkiem i chciałbym zdementować pogłoski o tym że już nie gramy bo gramy nadal, może mniej koncertów ale wciąż kręci się ta impreza....
Zapraszam wszystkich na naszą strone internetową www.awaria.glt.pl tam znajdziecie różne informacje (no może jeszcze nie teraz bo stale aktualizujemy ta stronke) i zachęcam do zapisywania się do newslttera wszystkich zainteresowanych.
Pozdr.
Tomek z zespołu Awaria
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum