Nikodem15
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004
Skin'Pruszków napisał/a:
Nikodem15 napisał/a:
Skin'Pruszków napisał/a:
KSU (ale ci za dawnych czasów, a nie te nowe pedałki co w vivie się sprzedają )
Wrrrr!
a Sztorm 69 to kiła straszna moim zdaniem, z nzistowskich akepl polecam Konkwistę.
Co do KSU, popatrz tyle kapel punkowych radzi sobie bez wystepowania w tej pedalskiej telewizji dla dziewczynek z Bravo Girls Już ktoś ci to kiedyś tłumaczył Nikodemie Sam zobacz, juz sie powoli się ten cały punk rock sprzedaje, wszyscy lecą do vivy. Nawet juz omijajac to pieprzenie o vive i ksu, spojrzmy na inna zarabista kapele punk rockowa z polski - "dinozary atakują na tym sie bogacą bo udają młodzież i za to i płacą" nowy tekst dezertera, to już nie to samo co kiedyś. Zrozum, to już nie KSU, to już nie Dezerter, to juz nie te brudy, które kiedyś całym sercem walczyli, teraz to tylko kolejne gwiazdy vivy. Czekajmy teraz tylko aż sprzeda się kolejna punkowa kapela i kolejna, i kolejna itd.. Mam nadzieje, że z oikiem nie bedzie tak samo i całe skinhead music nie stanie sie tylko zwykła dziwką, która sprzedaje się w TV. Mam również nadzieje, że punk rock jeszcze sie uratuje i nie stanie się totalną dziwką.
A co do Sztorma, to wogóle słyszałeś tą kapele? Nikodemie nie 69 tylko 68 a nie martw sie, K88 też sobie czasem posłucham Ale oni teraz też kiche robią na tych nowych płytach Najlepszy jest Honor, z jednej strony dobrze, że już ich nie ma, bo oni też by poszli do vivy
P.S. szacunek dla starego KSU i siczki (nie pozwól się sprzedać bracie, nawet jak ci nie starczy na wino)
z wiekiem zmienia się podejście do muzyki swojej, artysta ma je bardziej dojrzałe i nic w tym złego, co, ty bys chciał, żeby chłopaki z Ksu czy Dezertera d;aej latali z agrafkami w uszach i mieli bilety na koncerty po 2 zł? A zresztą nie będę cię przekonywać, bo i tak tego nie okonam, choiciaz wiem, ze ma rację.
Sztorm 68 - znam kasetę Sprawa warta krtwi i dla mnie syf okropny.
Z Konkwisty zarąbista jest kaseta pierwsza Wolność lub śmierć.
A ty jesteś nazistą, czy nie?
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
Nikodem15
Wysłany: Pon 20 Gru, 2004
Nie.
Go back to teh topic.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Dobra, ty masz takie zdanie, ja mam inne i tyle. Nie bede sie z tobą kłocił bo mi sie nie chce tego samego jeszce raz powtarzac, szanuje twoje zdanie ty uszanuj moje Bo jak nie to bedziemy sie klocili tak bez konca
P.S. Nie jestem nazistą
_________________ Tak tradycyjni jak pierogi, bigos i czysta !
ja tam się czepiać nie chce i wierzę, że to mogłby być tzw "literówki", ale
Agnostic FORT, Podwórkowi Huligani, a przede wszystkim ShamE (SHAME ) 69 ....
hehe, pozdro
[ Dodano: Sro Sty 05, 2005 12:21 am ]
nie będe wredny i nie uczepię się np BiletUUU Do Kontroli hehe
z naziolski ballad polecam Red Jews- Aryjska Miłośc
I wyruszył suzkac swej aryjskiej miłośc
po dordze zabił pełno semitów
i znalazł swoją aryjska miłość
baiłe pośladki i biały rów
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
znałem kiedyś takiego jednego, jego ulubioną płytą była składanka z Pasażera hehe
rotfl
Cytat:
moje ulubione kapelki to:
Włoch(A)ty - za wszystko
:D
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
L. Wittgenstein
L. Wittgenstein
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum