Faktycznie jest się czym chwalić. Masz jeszcze jakieś inne wielkie osiągnięcia?
Moja matka spotykała się z dwoma facetami, którzy siedzieli w więzienu. Obaj nie żyją. Jeden został zakatowany na melinie przez swoich towarzyszy od gwinta, a drugi zasztyletował innego cwaniaka i powiesił się w celi. Selekcja naturalna...
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014
Czy mam inne osiagniecia pewnie mam a to w sporcie ,złodziejce,napierdalaniu innych kiboli z ich druzyn acha i złamałem nos 1 skinheadowi kiedys
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Wysłany: Sob 31 Maj, 2014
BiteItYouScum napisał/a:
Ale z ciebie rzeźnik. Nie mogę się doczekać kiedy mnie "namierzysz".
właśnie dzwonie i namierzam cię w Stargardzie twoim małe to miasto wiec nietrudno będzie takiego wiochmena ustrzelić
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Nieee, kolega tylko chce do mnie przyjechać pozwiedzać katedrę, pomnik smoleński, radziecką kolumnę zwycięstwa, pomnik papy JP2, mury obronne, krzyż pokutny i napić się piwa Stargardzkiego za 10zł w Pubie "Pod Galerią" na Starówce..
Wysłany: Wto 03 Cze, 2014
Byłem nawet miłe miasto zwłaszcza brama młynska i park popiela jest gites piwko można było wypic z chuliganerka ale to rok temu się działo
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum