Wysłany: Pon 07 Paź, 2013 SIECI KOMÓRKOWE
Mam dylemat. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą sieci (heyah) na coś lepszego. Dosyć, że wprowadzili opłatę za sprawdzenie knota, to jeszcze teraz trzeba płacić za ważność knota. Doradźcie mi jaka sieć jest warta uwagi. Dla mnie priorytety to: darmowa, roczna ważność knota, ciekawe pakiety internetu (dużo mega za mało złotych) niskie ceny sms no i jakieś pakiety na sms/minuty. Czekam
_________________ nie ma zagrożenia
Aida
Wysłany: Sob 19 Paź, 2013
Duzo pakietów miał plus, ale to 8 miesięcy temu, nie wiem jak teraz. Przeszłam na orange , bo zmieniłam miejsce zamieszkania z zachodu Polski na wschód, a tam plusa mało kto miał, tym samym drogo, mi i znajomym, wychodził kontakt ze mną. Orange nie polecam, mam na abonament i jakoś nie przypadł mi do gustu.
_________________ " Punk jest w nas, w naszych sercach, w naszej duszy, w naszej muzyce. Robimy wiec to co chcemy, a nie to co robia inni"
Jedyna sluszna sieć - PLAY
Dlugo by się rozpisywać na ich temat, przejrzyj ofertę to się przekonasz
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum