MMA panowie, MMA.
Autor
Wiadomość
FRED K.
Wysłany: Pon 22 Paź, 2012 MMA panowie, MMA.
Nikt do wafla nie ogląda MMA? http://www.forbezdvd.com/...-Mir-Full-Fight
nieklawo bo Fred K. trenuje, a już niebawem walka roku między JUNIOREM DOS SANTOSEM a CAINEM VELASQUEZEM a potem czas na ALISTAIRA!!!!!!
Tu sie bede dzielił wrażeniami z gal. Jeśli ktoś ogląda MMA to warto się dzielić
_________________ "co ty możesz o sobie wiedzieć skoro nigdy nie walczyłeś?"
- tyler durden
Siała baba mak.
Nie wiedziała jak.
Przyszedł Fred.
Babę w łeb.
Baba Jeb.
A Fred ep.
"Przeważnie mylimy się, gdy coś uważamy za głupie bo tego nie rozumiemy. Prawda jest taka, że to my jesteśmy głupi bo tego nie rozumiemy."
FRED K.
Wysłany: Nie 04 Lis, 2012
Jest najnowszy plakat największej walki ROKU w mma w wadze ciężkiej, to bedą kurwa emocje, przez tydzień czasu przed walką nie zasnę.
- tyler durden
Siała baba mak.
Nie wiedziała jak.
Przyszedł Fred.
Babę w łeb.
Baba Jeb.
A Fred ep.
"Przeważnie mylimy się, gdy coś uważamy za głupie bo tego nie rozumiemy. Prawda jest taka, że to my jesteśmy głupi bo tego nie rozumiemy."
romanbogucki22
Wysłany: Nie 29 Wrz, 2013
Witam
Można gdzieś na jakimś kanale walki UFC oglądać ???
_________________https://zamkisklep.pl
Szymix
Moderator
Wysłany: Pon 30 Wrz, 2013
hmm, zawsze mnie dziwią tacy użytkownicy, rejestruje się na punkowym forum i pisze jedynego posta w temacie niezwiązanym z punkiem
_________________ "Chodź i posadź ze mną kwiaty, kwiaty wolności"
............................
http://www.myspace.com/rejestrswirow
BadMotherfucker
Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 2818 Skąd: się biorą dzieci? Płeć:
Wysłany: Pon 30 Wrz, 2013
Popatrz na jego podpis
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Szymix
Moderator
beny
FRED K.
Wysłany: Nie 05 Sty, 2014
Srametha, UFC ma w dupie Mameda, nawet nie zapłacą mu wiecej niż 25+25 koła za walkę bo mimo ze walczy efektownie, to walczy z ogórasami, których każdy w UFC wciągał kinolem i po prostu nie zaplaca mu wiecej. Oni tu przyjadą z Hallmanem, Omielańczukiem, Jotko i ewentualnie Soszynskim w karcie zeby podbijac nasz rynek, pewnie ejszcze zatrudnią jakas większą lokalną gwiazdę np Bedorfa czy Blachowicza.
- tyler durden
Siała baba mak.
Nie wiedziała jak.
Przyszedł Fred.
Babę w łeb.
Baba Jeb.
A Fred ep.
michał ze wsi 2
Wysłany: Sob 18 Sty, 2014
Może to nie właściwy temat,spytam jednak czy w Polsce jest gdzieś klub karate gdzie ćwiczą styl pijanego?
_________________Może być?
Może być?
FRED K.
Wysłany: Czw 06 Mar, 2014
Ja tam nie wiem, ale jak karate to bardziej temat o tańcu chyba...?
- tyler durden
Siała baba mak.
Nie wiedziała jak.
Przyszedł Fred.
Babę w łeb.
Baba Jeb.
A Fred ep.
kosek
Wysłany: Pią 07 Mar, 2014
Teraz niedługo kolejna gala KSW 26 ale nie ma takich dobrych walk , szkoda , trzeba czekać na galę KSW 27 podajże w maju , będzie lepiej i w klatce.
FRED K.
Wysłany: Nie 23 Mar, 2014
kto jedzie ze mna na almma w oborniki śląskie koło wrocląwia? walcze w sobote pany jany teraz
- tyler durden
Siała baba mak.
Nie wiedziała jak.
Przyszedł Fred.
Babę w łeb.
Baba Jeb.
A Fred ep.
MZW try
Wysłany: Sob 04 Kwi, 2020
FRED K. napisał/a: kto jedzie ze mna na almma w oborniki ďż˝lďż˝skie koďż˝o wroclďż˝wia? walcze w sobote pany jany teraz
Powiedz mi dziadek jak to jest kiedy ma miejsce nokaut ale po ciosie poniĹźej pasa?
_________________...
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachMożesz załączać pliki na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
© 2002-2013 PunkSerwis | All human rights reserved