Wysłany: Sob 02 Mar, 2013 Nowa strona na facebook.
Zapraszam na nową strone na fb. Strona jest przeznaczona dla fanów punk, oi! itp.
link:
www.facebook.com/PunkWciazZyje
jeśli link nie działa szukać w wyszukiwarce na fb:
Punk wciąż żyje (avatar: głowa Sida Viciousa)
Wysłany: Czw 28 Mar, 2013
Gówniana stronaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
Jak tylko zobaczyłam Sida w miniaturce to wyłączyłam
Na co kolejna strona? Niedługo będzie ich tyle co tych z tytułem "metal, glany [wpisz dowolny wyraz]"
po to zeby jakis blazen ktory nigdy nie byl na zadnym punkowym koncercie (pankiregelajf to nie punk) wrzucal chujowe kawalki i czul sie jakby zbawial punk rocka i byl jego papiezem
http://www.youtube.com/watch?v=AV52hNpuC60
wlochaty jak to wlochaty, uslysza jakis slogan i od razu rozwijaja go i robia kawalek. co nie zmienia faktu, ze az musialem wygooglowac, bo plyty z ktorej ten walek pochodzi nigdy nie sluchalem
wlochaty jak to wlochaty, uslysza jakis slogan i od razu rozwijaja go i robia ...
Dokladnie. A pozniej inni usłyszą coś u "najlepszej anarchopunkowej kapeli" i slogan idzie dalej. Zresztą w prawie każdej piosence mozna znaleźć cytat Ghandiego. Dobra, ale to nie o nich temat
_________________ Panie Prezydencie, pisze do Pana list...
moi drodzy bracia w wierze: czy ten cały PANK musi być zawsze dla garstki WYBRAŃCÓW i na siłę andergrandowy? bo takie wrażenie odnoszę. zacznijmy się licytować kto ięcej koncertów ZALICZYŁ
_________________ Needle in My Cock and I Can't Can't FUCK!
Wysłany: Wto 30 Kwi, 2013
koncerty są niebezpieczne tam i pogo i w mordę mozna dostac lepiej posiedzieć przed kompem bezpieczniej
_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum