_________________ Przyszedł rzeczowo żeby coś osiągnąć
ale już w pierwszych drzwiach kopniak
uśmiechnął się
kopniak wydał mu się dosyć dowcipny
spróbował znowu
kopniak
spaf_antynazi
Wysłany: Pią 01 Mar, 2013
Polecam poczytać na ich oficjalnym facebooku komentarze pod informacją na temat Farben Cwele
Jakoś nie wstrząsnęli mną ci Farbeni, jak 6 lat temu grali z Vibratorsami to nikt nie narzekał.
Znacznie bardziej mnie wkurwia, że poza Sparrerem i Saints&Sinners wszystkich widziałem kilka bądź kilkanaście razy, ostatnio to głównie przy okazji - bo żadnym fanem tych kapel już nie jestem. (Noo, poza jedną)
W Warszawie te kapele grają regularnie, liczyłem na jakieś niespodzianki z odleglejszych rejonów.
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013
BiskupCzasu napisał/a:
może REDBÓL albo ZSRE z Zawiercia?
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Wysłany: Sob 09 Mar, 2013
BiskupCzasu napisał/a:
i tak też zrobię! dopiero środa powinienem mieć KASA
WARSAW DOLLS uber alles!
obyś tylko był godny ją nosić
uśmiechnął się
spróbował znowu
kopniak
Melodyjny punk rock, który przeniesie nas na słoneczną plażę. Panie i panowie, do składu Summer Riot Open Air Festival dołączyła imprezowa szczecińska maszyna ODC!
Postanowiliśmy, że każdy z dwóch dni festiwalu otworzy zespół wybrany przez publiczność.
Na wasze zgłoszenia czekamy pod adresem promotion@summerriot.pl do północy 3 maja.
Spośród zgłoszonych kapel wybierzemy kilka, które wezmą udział w głosowaniu – ankiecie na facebook.com/SummerRiotOpenAir
W tytule maila prosimy podac nazwę zespołu z dopiskiem KONKURS.
WAŻNE!
Nie obchodzą nas inne wygrane konkursy, przeglądy i występy na święcie grzyba. Wiadomość ma zawierać kilka zdań na temat kapeli, koszty oraz linki do stron, na których można posłuchać waszej muzyki (facebook, youtube, myspace, bandcamp).
Zapraszamy do udziału!
Ziuuta
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013
Wybiera się ktoś z Płocka/okolic? Szukam kogoś, kto chciałby mnie przygarnąć ;d
_________________ Najbardziej niesamowita sztuka pochodzi od ludzi, którzy żyją tak, jakby nie miało być jutra.
Siema! razem z moją kapelą walczymy o udział w Summer Riot Open Air Festival pomóżcie nam tego dokonać, wejdźcie w link i zagłosujcie na 77 sins https://www.facebook.com/...6804/Glosowanie dzisiaj do 20! Dzięki!
Jutro o godz. 20 kończy się dość prosty konkurs w którym nagroda jest karnet na dwa dni festu!!. Pełne info w przypiętym poście na fb wydarzeniu https://www.facebook.com/events/135185199974062/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum