Żaba
Wysłany: Pią 24 Sie, 2012
Twojastara napisał/a:
Koło ch.. lata kogo wolisz...
Na szczęście ci radykałowie tworzą tą scenę w tym kraju,a nie ty z Budyniem,bo już widzę obraz tego wszystkiego-hajlunki i różaniec przed koncertami...
ultra chaos piknik bije na morde ten twój festynik na bagnach...
Chyba trochę mnie nie rozumiesz.... A z Ultra Chaosem nigdy nie konkurowałem i nie mam zamiaru konkurować. Dario ma inną wizję swojej imprezy ja inną i to jest nasz punk rock. A tę całą "scenę" tworzę właściwie od jej początku a nawet wcześniej
Na szczęście ci radykałowie tworzą tą scenę w tym kraju,a nie ty z Budyniem,bo już widzę obraz tego wszystkiego-hajlunki i różaniec przed koncertami...
darek z drugiego konta nakurwiasz?
Żaba napisał/a:
A tę całą "scenę" tworzę właściwie od jej początku a nawet wcześniej
Osobiście strasznie mnie wkurwiają fanatycy jednej opcji, jacy by nie byli.
Lubię crusta, hc, 77 oraz streetpunka i zależy mi, żeby można było te gatunki usłyszeć na festiwalach – niekoniecznie jednym jedynym słusznym.
Tak się składa, że miałem zaszczyt pojawić się i na "siegheilerskich" Maniowach, i na "lewackim" Ultrachaosie, bardzo sobie chwalę oba te festy i niezwykle irytują mnie osobnicy którzy ustawiają jednych przeciw drugim, zwłaszcza że odbywa się to w miejscu które realnie nie istnieje: w przestrzeni internetu.
Scenę w tym kraju tworzą różni ludzie i to jakimi są radykałami ma mniejsze znaczenie wobec faktu czy są chujami i palantami, czy nie. A tacy zdarzają się wszędzie.
Howgh.
Żaba
Wysłany: Nie 26 Sie, 2012
Stanzberg napisał/a:
Osobiście strasznie mnie wkurwiają fanatycy jednej opcji, jacy by nie byli.
niezwykle irytują mnie osobnicy którzy ustawiają jednych przeciw drugim, zwłaszcza że odbywa się to w miejscu które realnie nie istnieje: w przestrzeni internetu.
Howgh.
Drugi raz w tej dyskusji Stan piszesz mądre słowa pod którymi podpisuję się każdą płetwą
Szymon69
Szymon69 a jak ktoś sobie robi zdjęcia z sierpem i młotem na tle czerwono czarnej flagi to kim jest? palantem do kwadratu kurwa jest. Komunista zasrany!!!
Twojastara ty chyba jesteś synem Anny Grodzkiego co? Ty pajacu operację sobie zrób,a nie o koncertach pieprzysz. Organizowałeś kiedyś jakiś koncert? Grałeś w jakieś kapeli? Jak nie to morda w kubeł i siedź cicho. Czerwona zaraza !!!
Szymon69 a jak ktoś sobie robi zdjęcia z sierpem i młotem na tle czerwono czarnej flagi to kim jest? palantem do kwadratu kurwa jest. Komunista zasrany!!!
a czy on napisał że nie jest?
_________________ "Chodź i posadź ze mną kwiaty, kwiaty wolności"
............................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum