dawno już nie widziałem sensownego konkretnego tematu założonego, nie mam prawa narzekać bo sam takowego nie założyłem ale również mi żal tych czasów kiedy faktycznie punkforum było moją prasówką otwierającą się automatycznie w przeglądarce codziennie rano Fejsik na bank się do tego przyczynił że fora powymierały.
A o czym tu pisać jak nie o pierdołach gdzie nie spojrzec wszedzie wirtualni wojownicy .Jedyny plus tego forum ze parę osob zajebistych sie poznało i mozna normalnie pogadać w realu z nimi
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
wcale że nieprawda, kiedyś było mnóstwo tematów o muzyce i tym podobnych, teraz tylko o dupie marynie i czołgi, no może jeszcze tematy klutkowe
części starej ekipy już się w ogóle nie chce włazić, część nie ma czasu, tu jest to samo tylko na większą skalę
edit o konserwach piasałem
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Po co coś na siłę ożywiać?To przypomina Frankenstaina.Toczy się wszystko swoim rytmem,raz przyśpiesza,raz zwalnia.Facebook-nie dziękuję.Biorę niekiedy udział w jakichś dyskusjach,jednak kiedy pojawiają się odnośniki do tego-wysiadam.Jakiś wewnętrzny hamulec pozwala mi do tej pory żyć bez tego typu jednostek.Nie wiem czemu ale wydaje mi się,że Fb to miejsce dla szczeniaków z problemami "za małego huja" itp. Być może się mylę,może to jest poważne?Może ktoś z błędu mnie wyprowadzi?
michał ze wsi 2, troche sie mylisz, bo dla mnie fb to przede wszytkim kontakt z ludzmi ktorych wywialo z mojej miejscowosci a nie sa bardzo czesto w rodzinnych stronach.
_________________ [...] Jestem pojebany, jestem nienormalny, jestem Inny - i niech tak zostanie [...]
„Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Wysłany: Pią 06 Lip, 2012
Co do fejsa to nie jest to nawet złe, ale jak widzę fanpejdże w stylu KTO MA GLANY JEST KOCHANY i wypowiadają sie tam tró dziewczynki że np. `czyste glany to nie glany, one muszą być brudne` to mi sie rzygać chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum