Gitarka w sam raz dla początkujących, po drobnym odpicowaniu nada się do poważniejszego grania, został na niej nagrany album Freaks 77 w skali beauforta, oraz partie gitarowe na kilku płytach The Junkers
kwestia cenowa ogólnie do dogadania, aczkolwiek 500 zł satysfakcjonuje mnie z miejsca
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
czytanie:D 500zł satysfakcjonuje mnie z miejsca:) czyli koniec aukcji, wylicytujesz za 300 zł czy tam za 400 kwestia do dogadania jw, na pewno wiem że lepiej kupić za taką cenę używanego ogranego ibaneza niżeli nowego no name za 350 czy jakiegoś tam corta
spaf_antynazi
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011
Jakbym byl gitarzysta to bym sie zastanawial.....
Ja kupilem blache za 500zł z 83r. Nowa z podobnej serii kupilbym za 1500zł tez zrobilem zly zakup ???
IMO gitara bardzo dobra, ale jednak 500 zł za gitarę do odpicowania to zbyt dużo
PS. Zwierzu to twój sprzęt ?
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum