wszystkim którzy ciupają tak bogu ducha winną warszawe polecam wizyte w Mieście Szatana ja to miasto bardzo lubie, ale 99% przyjezdnych się chyba nie podoba (Stan? Aneta?)
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
99% przyjezdnych się chyba nie podoba (Stan? Aneta?)
Ja nie jestem przyjezdny, byłem w Warszawie tylko raz, za to 30 lat.
Uczucia mam ambiwalentne, jak zresztą do całej rzeczywistości.
To, że ludziom przyjezdnym się nie podoba, to bardziej mit i fakt, że z szumu medialnego przebijają się silniej oceny negatywne. Jeśli byłaby to prawda, Warszawa powoli by się wyludniała, a jest odwrotnie. Opcji masochistycznej pt. "mieszkam, chociaż nienawidzę" nie biorę pod uwagę, bo jest marginalna.
Warszawa ma swój klimat chociaz ciezko tu wytrzymac ja mieszkam od urodzenia ,były lata młodosci bardzo fajne ten punkrock dzikośc w sercach młodych ludzi czyli nas ,ale bylo inaczej niz teraz .Mnie akurat wkurwia ten bieg ludzi ,te babcie z wózkami na zakupy itditppppppp .I dlategooooooooooo chyba wyemigruje do OLSZTYNA
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
99% przyjezdnych się chyba nie podoba (Stan? Aneta?)
pytaem o Szczecin bałwanku śniegowy
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum