Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 Twoje magiczne miejsce w Polsce!!!
Chcę sie dowiedzieć czy macie swoje magiczne miejsce w Polsce gdzie najlepiej wypoczywacie ,balangujecie latem/zimą i do którego często przyjezdżacie ??? A i jakąs fotę proszę wkleić!!!
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez suchy693 Pią 21 Sty, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Na pierwszym zdjęciu plac rynkowy a zdjęcie robione jest spod parasoli przy których stoi budka z piwem z nalewaka za 3.50 !
Piękne miasto - bardzo zielone, niezwykle mili ludzie, dobre jedzenie, tanie piwo, czuć ogromną bliskość ze sztuką. Polecam odwiedziny tam
Mówi się o tym miejscu jako o "mieście spełnionych ambicji" i w sumie mogę się z tym zgodzić
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Żeby uświadomić ludzi gdzie mogliby pojechać z ekipą
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Owszem jak jest fajna ekipa to wszedzie jest dobra zabawa nawet w kiblach na dworcu w Olsztynie [polecam] Chce sie dowiedzieć gdzie najbardziej lubia jeżdzic ludkowie z pforum i jak by jeszcze zamiescili foto to gitares by było
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
wróciłam właśnie z Bornego Sulinowa, cos genialnego miasto istnieje na mapie bodajże od 92r. powstało jako koszary niemieckie, potem weszli tam czerwoni. coś 250 bunkrów i kupa ruin do których nie wolno wchodzić największe wrażenie robi spalony niedawno dom oficera,wiele rzeczy się w środku zachowało. mi osobiście podobał się zniszczony teatr,można sobie usiąść jeszcze na rozwalonej widowni i zobaczyć scenę,robi wrażenie. podobno pod ziemią jest trzypoziomowe miasto,ale to raczej legenda na pewno jest jakaś podziemna kolejka. jak już się komuś znudzi oglądanie po ścianach sierpów i młotów to niedaleko jest fajne jezioro generalnie jechaliśmy tam zwiedzać a okazało się,że trafiliśmy na międzynarodowy zlot pojazdów militarnych,wchodzimy do miasta a tu czołgi na ulicy ludzie robili sobie okopy,ganiali w mundurach,chodzili z karabinami do biedronki,ogólnie nieźle się uśmiałam i zobaczyłam parę ciekawych rzeczy miasto w sumie zaczyna się odbudowywać, ludzie kupują i remontują te ruiny.chyba trudno stwierdzić czy to dobrze czy źle.. np dom Ewy Braun to teraz wypasiony domek pomalowany na różowo powoli zaczyna się tam rozwijać turystyka,ale warto pojechać tam jak najwczesniej i wziąć ciuchy które można zniszczyć ogólnie polecam.
_________________ culture is not your friend
recze bere !
- guj, gdzie jesteś?
- w windzie
- a do góry jedzie?
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Konan, Nie chwal się jakimiś foteczkami z fotoszopa Obrazek
To jest dopiero prawdziwe piękno.
magnat? chyba mnie wzrok nie myli. jedna z pierwszych miejscowek jakie obczailem w gorzowie, kurwa, cuda sie tam dzieja.
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
Zaiste Magnat, wzrok Ciebie nie myli . Dzieją się cuda, a kilka kroków dalej na amfi to już w ogóle cuda wianki. Chociaż teraz zrobiło się spokojnie, bo koncerty dają raz na rok. Strachy na lachy - jedyni stali goście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum