może jestem "słaby" i "nic sobą nie prezentuję", ale jak się zajrzy do tematu o moim zespole na jakimkolwiek forum, to znajdzie się przynajmniej jeden głos pozytywny, w przeciwieństwie do PNG.
Na szczeście dla nas,mamy dużo pozytywnych opinii.
Tak,że zmyslanie koledze budyniowi nie wyszło.
Oczywiście to jest punk rock i duzo ludzi po nas jedzie,ale już się przyzwyczaiłem.
Uniosłem się tylko widząc brak wdzięczności i pokory u niektórych osób.
Koniec tego sprzeczania się(przynajmniej z mojej strony).
Niech każdy kto chce się wypowie.
Podoba się to ok.bo robimy to dla ludzi.
Nie podoba się,też ok.
Wiele dobrych zespołów w historii nie było docenionych przez długie lata swojej działalności.
Pozdrawiam wszystkich,którzy na to zasługują.Nie ważne co kto będzie mówił i tak będziemy robić to co robimy bo to kochamy.
Jestesmy szczerzy w tym co robimy i pomagamy innym zespołom tak jak mozemy z różnym niestety skutkiem.
Czasami jednak usłyszymy dobre słowo i poczujemy pomocną dłoń.
Dla tych momentów warto to robić.
To tyle.
Zostańcie z Bogiem.
Dobrze, że to tylko forum, bo pewnie na ulicy byście się pozabijali Zorganizujmy może małą akcję, spotkajcie się wszyscy, dajcie sobie po razie i będzie zgoda
Opinie widzę różne, mi akuratnie muzyka P.N.G. wpadła w ucho, więc narzekać na nich nie zamierzam "Nie ważne co kto będzie mówił i tak będziemy robić to co robimy bo to kochamy" - i takie podejście do sprawy jest najbardziej warte szacunku. Muszę zgodzić się z Armią - jak się komuś nie podoba to wcale nie musi słuchać, wiadomo, że każdy ma inny gust i każdemu coś innego się podoba. Jednakże nie jest to powód do obrażania kogokolwiek, dajcie na luz
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Ja jestem złosny?
To nie mnie sprawia radośc dopiprzanie innym.
Nie podoba wam sie to nie piszcie i tyle.
Mnie się wiele kapel nie podoba,ale sie nie wypowiadam,tym razem jednak nie potrafiłem udawać,że nie widze jak ktos szydzi z tego co kocham robić dobrze czy źle.
To nie mnie sprawia radośc dopiprzanie innym.
Nie podoba wam sie to nie piszcie i tyle.
Od tego jest forum żeby wyrażać swoją opinię - czyli temat PNG istnieje po to żeby zachwalać kapelę a wszelkie słowa krytyki są już nietolerowane
Wracaj bawić się klockami
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Kończe pisanie i wracam do klocków a ty leć zajarać.
W końcu dobrze gadasz
jednym sie podoba, innym nie. podobne dysputy mozna toczyc o melodicowych kapelach typu cf 98, "polish oi!" czy penerze w stylu Self Respect - chociaz persona nie sprawia chociaz wrazenia parodi stylistyki ktora uprawia (czego o Flat Caps np. powiedziec nie mozna). moze sie nie podobac wokal, "nostalgiczne" teksty, dosc mocne "inspiracje" analogs czy anti dread, to co wytykano w reckach czyli swego rodzaju "slowianskosc", ale taki juz ten rodzimy "street rock". sluchajac Perosny przynajmniej nie czuje sie zazenowany, jak w przypoadku dajmy na to "ulubiencow kobiet" Rewizji. juz to jest dla mnie plusem
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
Dziękuję Kris, za koleżeńskie poklepanie w plecy
"Ulubieńcy kobiet" to akurat całkiem koszerny numer w wykonaniu Bulbulators, a przebój Rewizji o ruchaniu zwie się bodaj "Naszym kobietom". Tak czy inaczej ja i tak wolę Rewizję, która przynajmniej nie wydaje płyt w przypałowych wytwórniach, od dajmy na to Sztormu68
racja, nei wiem co tak z tymi ulubiencami wypalilem, pomijajac juz zupelnei fakt ze do Bulbulators absolutynie nic nie mam i lubie.
no fakt, Rewizja nei wydaje sie w przypalowych wytworniach - no ale w sumei to jest pocieszna jak przypalowe zalogi pokroju flat caps czy prawy prosty, no ale one w sumie same wybraly po ktorej stronei barykady stoja
kolezenskie jak kolezenskie, w swojej katgorii - street punk/rock - jest to calkiem przyjemne granie, choc oczywiscie niczym specjalnym sie nie wyrozniajace - wokal wydawal mi sie zreszta kiedys bardziej agresywny, do obecnego tez sie musialem troche przekonywac
no ale ta epke uwazam za calkiem udana, nie wiem jak pelny album, ale tych czterech piosenek slucha sie spoko
_________________ Kill your fucking idols
Just smash them on the wall
Don't buy their senseless records
Don't be their fuckin' toy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum