nie żebym sugerował, że zapuszczanie wąsów to nie jest zdrowe zachowanie człowieka 20paro letniego. Twój wąs to dobra akcja bo chyba zwyczajna prowokacja ale fakt faktem, taka zabawa w wąsacza skazuje człowieka na celibat prawdopodobnie. Aśka chyba by się nie dała dotknąć gdybym zapragnął wyglądać jak zorro nie mówię już o próbowaniu wyrywania jakiś panienek z taką ozdobą na twarzy
Depp też nosi wąsy i na brak zainteresowania jakoś nie narzeka
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
brązowy medalista Mistrzostw Polski w Wyciskaniu Sztangi Leżąc Juniorów i Juniorek do lat 20 i 23 (kat. -90kg, waga ciała 82,600kg)
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Anna Nowicka
Koordynator ds. drobnicy międzynarodowej.
w obrazkach całkiem niezłe dziewczyny się pokazują ale do mnie im daleko
_________________ "Krystyna,Krystyna,Krystyna,Krystyna
Takich kobiet się nie zapomina
Krystyna,Krystyna,Krystyna,Krystyna
Dowcipna, elegancka i jedyna
Łagodna, mądra lecz nie radzę z nią zaczynać
Krystyna,Krystyna,Krystyna
Potrafi dać po łapkach, kiedy ktoś przegina"
life is brutal i tak się nazywam ponieważ (patrz początek zdania)
_________________ "Krystyna,Krystyna,Krystyna,Krystyna
Takich kobiet się nie zapomina
Dowcipna, elegancka i jedyna
Łagodna, mądra lecz nie radzę z nią zaczynać
Krystyna,Krystyna,Krystyna
Potrafi dać po łapkach, kiedy ktoś przegina"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum