obejrzałem przed chwilą "Lemoniadowy Joe"
czeski western-komedia, no kurwa tak idiotycznego (w pozytywnym sensie) filmu to mi sie jeszcze nie zdarzyło oglądać, polecam
"panie pistolniku, tu są damy"
limoniada kolaloka, panowie goodman i badman i cała masa gagów w fenomenalny sposób wyśmiewających stereotypowe westerny
_________________ Si Deus nobiscum, quis contra nos?
zaraz zabieram się do tego Lemoniadowego Joe. Ukradłem sobie z netu i o godzinie 23:00 zachciało mi się przy okazji jeść więc robię smażone ravioli z cebulką...sam podziwiam siebie za chęci
a ja w ciągu ostatniego +/- tygodnia przeczytałam 3(!) grube knigi
1. książka 'na raz' o ciekawym tytule "Gdzie miszka seks" (polecam mimo iż jeden rozdział jest całkiem do pominięcia)
2. ''Wywiad z wampirem'' - pewnie film każdy z was widział (ale jak to zazwyczaj jest - książka lepsza)
3. żeby było ciekawie "Zbrodnie SS-Aufseherin Irmy Grese'' (co niby miało być biografią, ale nied o końca nią jest...)
żeby zachęcić do tej oststniej pozycji dam kilka fot...
Ta kobieta w slużbie SS była dosyć ładna przez co nazywano ją (podczas procesu) Piękną Bestią. Wymyślała nowe metody torturowania ludzi w obozach... i była kochanką Mengele...
_________________ ♥♥♥♥♥♥♥
ja tu tylko sprzątam
---
dziś w ramach zwieńczenia jednego z niewielu ostatnio dni podczas których absolutnie nic nie robie, obejrzałem "Y tu mama tambien"
film naprawde dobry, można go odebrać na kilka sposoóbów, ten najbarzdiej dosłowny najmniej mi pasuje, sceny seksu zawsze mnie w tego typu filmach irytują a kulminacyjna jest wręcz obrzydliwa, za to świetne zdjęcia, rewelacyjne komentarze, kóre podają suche fakty, ale każdy może sobie dopowiedzieć o co biega
krótko pisząc kawał dobrego kina
ja ostatnio przeczytałam czwarta czesc zmierzchu z ciekawości i powiem wam że moje dziecko bardziej realne bajki oglada niż to co ta książka przedstawia. Więc :
Za film:dostateczny(ale tylko za niektółre sceny)
za ksiązke:dopuszczający(za fantazje tej pani)
obsada filmu:niedostateczny(patisonowych pedałów obsadzili zamiast jakichś konretnych pożadnych aktorów)
wyraz ogólny:nuuuuuudaaaaa....
_________________ Spójrz na świat,
dookoła brudne mury miasta,
Na ulice pełne bólu,
kominy fabryk.
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie!
Pierdol ten świat to on jest właśnie piekłem.
szczerze powiedziawszy nawet mi nigdy nie przeszło przez myśl tykać coś czym podniecają się dzieci z przełomu podstawówki i gimnazjum. Przeważnie te mniej rozgarnięte dzieci.
michał ze wsi 2
Wysłany: Wto 10 Sie, 2010
Jak ktoś lubi książki przygodowe,to jest jedna pod tytułem "Wielcy żeglarze" G.Blond.Opisuje wyprawy Kolumba,Magellana i innych.Czytam zwykle na kiblu jak sram,a ta jest na tyle ciekawa,że nie schodzę dopóki nie skończę rozdziału.
szczerze powiedziawszy nawet mi nigdy nie przeszło przez myśl tykać coś czym podniecają się dzieci z przełomu podstawówki i gimnazjum. Przeważnie te mniej rozgarnięte dzieci.
moja szefowa to uwielbia, ale masz rację jest mało rozgarnięta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum