tak w ogóle to na pankowych koncertach to jest jeszcze słaba napina na publice, pod tym względem uwielbiam gniewnych HCkids.
Dobra faza jest jeśli gra np typowo punkowa kapela plus jakieś kapele hc. Spotkałem się z hc twardzielami którzy podczas gdy punki robiły pogo, oni drwili i parodiowali usiłując pokazać, że prawdziwa nienawiść, przemoc i wojna termonuklearna to tylko i wyłącznie reżyserowany wystudiowany przed lustrem mosh.
Punki tylko na punkowych koncertach. HC Kids na hardcorowych. Co za bzdura. Chociaż jak się przejść po koncertach to coś w tym jest. Uświadczyć typa z irokezem na koncercie HC to cud. Ludzie się zamykają w idiotycznych schematach. Pamiętam jeszcze z 10 lat temu koncerty gdzie np. Frontside (jeszcze w tedy nie śpiewali o diabełach i mroku ) grali razem z jakimiś punkowymi kapelami i wszyscy się dobrze bawili. Teraz więcej jest na koncertach pokazów mody niż muzyki. Wszelkiej maści kinderpunki zresztą brylują bo przecież lepiej kupić nową koszulkę niż płytę kapeli bo płytę sciągne z rapida a koszulki nie.
Jednak zbytni ostracyzm w traktowaniu młodych załogantów przez tzw. starych dziadów to też niezły idiotyzm. Zapomniał wół jak cielęciem był
Mam 16 lat - mimo tego uważam sie za punk'a.
Nie wiem dlaczego uważacie 16-latków za pozerów.
Uważam że jestem częścią tej subkultury.
Moje poglądy na świat sa jak najbardziej punk'owe.
Co do ubrania - ubieram sie jak punk - kraciaki, glany, skóra.
Uczęszczam na Woodstock, ale dla większosci z Was i tak jestem tylko pozerką ...
_________________ "W dzieciństwie miałeś marzenia, dziś masz tylko rzeczywistość!"
Nosisz kraciaki, skórę, glany, jeździsz na łudstok i nie pokazujesz cycków - po prostu musisz być pozerką
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Mam 16 lat - mimo tego uważam sie za punk'a.
Nie wiem dlaczego uważacie 16-latków za pozerów.
Uważam że jestem częścią tej subkultury.
Moje poglądy na świat sa jak najbardziej punk'owe.
Co do ubrania - ubieram sie jak punk - kraciaki, glany, skóra.
Uczęszczam na Woodstock, ale dla większosci z Was i tak jestem tylko pozerką ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum