kurde, ja jak czytam temat o zajebistych laskach, to sobie postanawiam nie wrzucac tu na forum juz wiecej foci z moją mordą, bo kurwa, wiaadomo co
ale ty paulis mozesz wrzucic, jestes moze ze strzegomia?
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Jak można przygodnie spotkanego faceta zaszczycić miłością francuską... ? Bleh... W związku to jest w porządku, ale inaczej?
I czemu dręczycie to biedne dzieciątko?
Aaa co do tematu:
Jakieś 2 lata temu w sierpniu. Wracam z miasta. Pod balkonami imprezka, znaczy grill i wódeczka.
nazik: Chodź tutaj, blablabla, napij się, blablabla, zjedz kiełbasę z grila, blablabla, fajne kabaretki, blablabla, jutro przyjdę po Ciebie, i będę czekał pod blokiem, dopóki nie wyjdziesz...
Ja: Zaaaaraaaz - Nie - Nawet może być ta kiełbasa z grilla - Dzięki - NIIIEEE - no dobra....
Potem było parę piwnych spotkań, na których piłam piwo szybciej niż on, aż się chłopczyna zawstydził.
I tak mnie nazik poderwał
_________________ "Nawet ludożerca może nauczyć się klepać pacierz"
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010
ja zostałam poderwana na wtargnięcie i zaskłotowanie mojego domu na tydzień z kawałkiem i ratowanie mnie z opresji kiedy to mój własny trawnik podstawił mi nogę
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
Ryszard
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010
Bardzo, bardzo mądrą rzecz Koniu napisał/a:
Jak mężczyzna odmawia kobiecie to :
A) Jest tak najebany, że nie byłby w stanie.
B) Kobieta jest tak brzydka, że nawet po pijaku nie jest w stanie.
C) Ma już inną kobietę której jest wierny
D) Jest pedziem albo katolikiem
E) Nie ma gumy,koledzy też nie, gość nie jest kamikaze a stacja benzynowa oddalona jest o 4 godziny drogi.
nie potrafię wymienić więcej powodów dla których normalny samiec odmawia nawet względnie znośnej kobiecie przygodnego bzykania na imprezie.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Jak można przygodnie spotkanego faceta zaszczycić miłością francuską... ? Bleh... W związku to jest w porządku, ale inaczej?
I czemu dręczycie to biedne dzieciątko?
Aaa co do tematu:
Jakieś 2 lata temu w sierpniu. Wracam z miasta. Pod balkonami imprezka, znaczy grill i wódeczka.
nazik: Chodź tutaj, blablabla, napij się, blablabla, zjedz kiełbasę z grila, blablabla, fajne kabaretki, blablabla, jutro przyjdę po Ciebie, i będę czekał pod blokiem, dopóki nie wyjdziesz...
Ja: Zaaaaraaaz - Nie - Nawet może być ta kiełbasa z grilla - Dzięki - NIIIEEE - no dobra....
Potem było parę piwnych spotkań, na których piłam piwo szybciej niż on, aż się chłopczyna zawstydził.
jestes w sumie normalna, ale w sumie nie wiem jak ci poradzic
moja byla w pewnym momencie naszego 'spotykania sie' po prostu rzucila sie na mnie i tak wyszlo ze potem bylismy razem. wiec moze nakrec jakas fajna atmosfere i dzialaj zamiast pierdolic na forum bo to nic nie pomoze
Nie wszyscy podkablują czy nie wszystkie rozpowiadają Szczerze, nie spotkałem się z takim przypadkiem, aby dziewczyna rozpowiadała takie rzeczy po akcji.
Rozpowiadać to nie rozpowiada. Acz z koleżankami się na ogół podzieli i rozejdzie się samo.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum