Ryszard
Wysłany: Pią 05 Mar, 2010
Swoją drogą, dotknąłeś, Stanski, całkiem fajnej kwestii. Jesteśmy teraz elitą jak chuj, bo jednak mało kto może się pochwalić że był kiedyś na warheadzie.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
2 marca informowaliśmy w artykule Nie będzie Warhead 2010?, że tegoroczny Festiwal Sztuki Alternatywnej i Niezależnej "Warhead" w Ustce może się nie odbyć. Artur Grabarczyk nie podał jednak przyczyn swojej decyzji. Poinformował wówczas także, że rozwiązuje zespół Parafraza.
Dziś wiemy już, że Warhead odbędzie się w tym roku! Będzie trwał jednak jeden dzień, a nie jak pierwotnie planowano dwa dni. Festiwal odbędzie się 10 lipca - poinformował nas Artur "Grabarz" Grabarczyk.
Więcej szczegółów dotyczących samego wydarzenia oraz zespołów jakie zagrają na Warhead w tym roku podamy wkrótce.
Grabarz wytrzeźwiał ?
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
Dziś wiemy już, że Warhead odbędzie się w tym roku! Będzie trwał jednak jeden dzień, a nie jak pierwotnie planowano dwa dni. Festiwal odbędzie się 10 lipca - poinformował nas Artur "Grabarz" Grabarczyk.
Jest, ale zamknęli jeszcze temat, co by nie było napiny chyba
No grabarz się najebał, wkurwił i obraził, wpadł w cug alkoholowy, zerwał kontakty ze społeczeństwem, znalazł sobie rzecznika prasowego od spraw festiwalu i tak pił biedny z żalu, że mu ludzie wybrzydzają... Rozwiązał parafrazę, wyjebali go ze składu rock na bagnie, dobiło go to jeszcze bardziej... dlaczego mamy nie zagrać ? Co z tego że rozwiązałem moją kapelę ?
Pił pił pił aż się przepił - stwierdził że trzeba wytrzeźwieć - kilka dni odtajał i znów się bierze za robotę.
tyle z moich przemyśleń Ciekawe czy gdzieś trafiłem
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
Chciałbym tylko dodać, że podświadomie jakaś część mnie przeczuwała taki rozwój wydarzeń. Ludzie od marketingu musieli stwierdzić że " nie ma to jak mały skandal dla większego rozgłosu" ale wyszło jak zwykle
A tego to nie wiem czy straszy.Dawno w Posenie nie byłem,że o jeździe tramwajem nie wspomnę
Wiarygodny czy nie,plus za to że nie muszę planów urlopowych zmieniać.
Ostatnio zmieniony przez Dilinger Sob 13 Mar, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum