_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
ja mam na oku takie po 500 zł, gość szyje na miarę więc można się wylansować 200%. Szkoda, że póki co muszę kupić kurtkę na wiosnę i 130 zł na harringtonkę warriora z clothes of london wydaje mi się dosyć poważnym wydatkiem kiedy spoglądam na stan konta oraz datę w kalendarzu.
no to ja zassalem taniej, za 400 zl. generlanie to w chuj sosu jest, ale wiem ze taka kurtka to wydatek na lata.
Zwierzu, zapodaj jak możesz zdjęcia tej katany, jak ona leży itd. Zawsze to stówe mniej, a nóż by się odłożyło kiedy takie pieniądze. Mój ojciec np swojego ramonsa jakieś 15 lat nosił, potem zaczęło się łatanie u kaletnika, teraz wisi w szafie bo jest mocno złochana, plecy że tak powiem, zaczęły się rozpadać
allegro.pl i szukaj czasami się trafiają, ale zazwyczaj w monstrualnych rozmiarach
ja bym skóry na allegro chyba nie kupił, to trzeba przymierzyć inaczej może być niefajnie, a jak kupujesz katane za tyle kasy to chyba trzeba mieć pewność. To nie dżinsóweczka za 30 zł
Ryszard
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010
mój brat nabył kiedyś w lumpie drogą kupna skórę motocyklówę za kilkanaście złotych. zamek był do wymiany (3 dychy) + musiałem podszyć jedną kieszeń. Kurtałka jak dla mnie zajebista.
Generalnie po szmateksach czasem warto poszukać, można naprawdę trafić niezły skórzany kąsek - od spodni po katany.
Poza tym, no nie oszukujmy się: kupić skórę za kilkadziesiąt złotych = bardziej pankrok, niż wydać na nową, wylansowaną kurtkę pół tysiaka.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
panią w ciąży, zajebałeś jej tekstem "Co pewnie chcesz sobie usiąść" ona "No byłoby miło" a ty "to ja cię puszczę" ...."ALE NA PÓŁ GODZINY" Jechaliśmy DO Ustki, to było już jakoś jak Hans z Magdą się dosiedli czyli za Poznaniem (?) Jeśli mnie pamięć nie myli.
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
Ryszard
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010
?!?!!?!?!!?!?!?!
To jest prawda?!
Nowa jakość, zaskoczyłem sam siebie!
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010
ale z jakimś butakowatym baranem jechała. swoją drogą dlaczego chcieli się dosiąść właśnie do nas? przecież cały pociąg był jednakowo zajebany ludźmi, a w okolicy naszych 2 przedziałów dodatkowo zarzygany... chyba nigdy nie pojmę dlaczego ludzie się zachowują aż tak głupio
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
"Co pewnie chcesz sobie usiąść" ona "No byłoby miło" a ty "to ja cię puszczę" ...."ALE NA PÓŁ GODZINY"
Rysiek jest pojebany
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
kupić skórę za kilkadziesiąt złotych = bardziej pankrok, niż wydać na nową, wylansowaną kurtkę pół tysiaka.
w lumpach, a przynajmniej tych ktore odwiedzam ja to jeszcze ramoneski nie widzialem. kupilem jedna na allegro - przeklamanie w wymiarach sprawilo ze nie moiglem jej zapiac.
zreszta na chuj ja sie tlumacze? pieniadz zarabiam - pieniadz wydaje, moja rzecz
ja namiętnie po lumpach krążę i też znaleźć nie mogę;/ na allegro nie chcę kupować takich rzeczy, bo później kurtka za długa, a rękawy za krótkie, czy inny feler
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum