Hmm mój kumpel się nie goli to teraz bardziej czympansa przypomina niż człowieka na całym torsie i plerach włosy ma. Dotego ten podobny krztałt twarzy . Niemaco Darwin miał
racje z tym że człowiek pochodzi od małpy
_________________ "Feel their pain"
alfa
Wysłany: Wto 05 Cze, 2007
ja nie mogę mój kolega się niedawno jakąś chemią wydepilował, na rękach, zupełnie nie wiem po co? Za to drugi na koncercie Włochatego jak ktoś krzyknął gdzie jest włochaty koszulkę sobie rozciągnął, obnażając zarośnięty tors i odkrzyknął że on jest włochaty. generalnie ma to gdzieś, nie przejmuje się tym jaki jest..
_________________ Jestem skrawkiem lądu, z bijącym sercem pod powierzchnią
www.kazamuko.bloog.pl
Strach pomyślec na ile bede wygladąl w wieku dajmy na to 30 lat....
Zwyczajnie w ogóle nie będziesz, bo
Zwierz@k napisał/a:
kurwa, czas umierać.
_________________ |a and not-a. and fuck u 2.|Takie Nic - Cycki Na Wolności|"Every man should be his own government, his own law, his own church." Josiah Warren|
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum