kto Wam będzie szczać pod stołem
U mnie przypiździło mrozem, jedyne co dziś zrobię to narąbię sobie drewna na jutro, by znów cały dzień poświęcić na książkę Lemmyego i gry komputerowe
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
Lidka [Usunięty]
Wysłany: Sob 19 Gru, 2009
Pyndzel_77 napisał/a:
kontrowersyjna ja chyba przyjade n a tego sylwestra jednak.
pod warunkiem ze cała noc bedziesz fila słuchał hahahahah:D
teraz tansze bilety sa. jade na sylwka do chorzowa a to jest obok katowic i zamiast za 40zl w jedna strone to wychodzi 25zl. to zawsze o flaszke więcej będzie
a z poznania to jeszcze mniej wiec zadna sciepa tylko do pracy kurwa !
apropos mojego ewentualnego wyjazdu na sylwka to widzę że coniektórym żal dupki pościskał
w lutym zaproszę na urodziny więc będziecie mieli okazję mnie uchlać:D
_________________ HARDTEK KINGZ OF BRAIN DESTRAKSZYN POZNAŃ.
gdyby nie elektronika, bylibyście niczym.
Brodie napisał/a:
teraz tansze bilety sa. jade na sylwka do chorzowa a to jest obok katowic i zamiast za 40zl w jedna strone to wychodzi 25zl. to zawsze o flaszke więcej będzie
a z poznania to jeszcze mniej wiec zadna sciepa tylko do pracy kurwa !
jeden tramwaj ode mnie
Pyndzel,to chcesz sie ze mna ruchac i zwac sie moim facetem czy nie??
jo, może być taki układ ale musisz mnie upić. tzn nie dlatego że jestes taki pasztet, po prostu pijaństwo jest dla mnie tożsamym sakramentem z ruchaniem. żyją u mnie w symbiozie:D:D:D
_________________ HARDTEK KINGZ OF BRAIN DESTRAKSZYN POZNAŃ.
gdyby nie elektronika, bylibyście niczym.
dobra to zostalismy forumowa para ale internetowy sex to juz nie w postach tylko na pw moja samotnosc własnie dobiegła konca chlejemy na umór jutro wieczorem na gg bo dzisiaj mam gości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum