Nie, po prostu odpowiedzialny. I pomimo swoich prawie 31 lat na karku nie znający ani jednego przypadku, gdzie przyczyną wpadki była wada środka antykoncepcyjnego tylko zawsze jego brak. Dzięki temu może teraz nie muszę jęczeć na forum, jak musiałem wybierać pomiędzy pieluchami czy mlekiem dla dziecka.
jedno jest pewne - kurwy nie maja takich problemow
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
Lidka [Usunięty]
Wysłany: Śro 19 Lis, 2008
trafił sie jednak ten 0,01 procent... Nie wszystko jednak wiesz..
Lidka [Usunięty]
Wysłany: Śro 19 Lis, 2008
Zwierz@k napisał/a:
Lidka napisał/a:
Przynajmniej na dziś Very Happy
najlepiej byłoby jednak - na zawsze.
nie pasuje Ci- nie czytaj... Ja Cie toleruje i mam kurwa chociaż troche szacunku, by nie pisac pod Twoim adresem takich smieci..
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
niektórek kobiety mogą mieć owulację dużo wcześniej niz po 9 dniach, także powodzenia nie życzę...
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
_________________ Co ja mam zrobic? nie lubie ludzi wiem o co chodzi nie lubie godzic sie na cos co mi nie podchodzi.Nie lubie nudzic mam w dupie i mnie nie obchodzi co mowia ludzie o mojej dupie i o lodzi ...kiedy mowie A barany mowia ...
czyli ze co ? jaka antykoncepcja najlepsza dla dziwki ?
Ryszard
Wysłany: Czw 20 Lis, 2008
spirala
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Czy ktoś z Was byłby w stanie związać się z osobą z taką przeszłościa?
Mam nadzieję, że byłbym w stanie związać się z taką osobą, anwet gdyby miała taką przyszłość i teraźniejszą. I w sumie bałbym się tylko chorób i ewentualnego popierdolenia w innych sprawach. Prostytutki czasem podobno np. podkochują się w swoich klientaqch, co końćzy się raczej bolesnym zetknięciem się z rzeczywistością, więc podejrzewam, że po kilku takich wpadkach taka pani jest pstro nieufna. I np. może mieć w sumie wstręt do seksu.
Zwierz@k napisał/a:
Słaba sprawą jest natomiast zmuszanie do prostytucji, jakoś nigdy tego nie pojme...
No ja to akurat świetnie pojmuje, jako skończone chujstwo. Mam nadzieję, że gdybym nawet miał okazję i chęć, to jednak mi w głowie zadzwoni, że kobieta którą bym bzykał, może być zwyczajną niewolnicą.
_________________ |a and not-a. and fuck u 2.|Takie Nic - Cycki Na Wolności|"Every man should be his own government, his own law, his own church." Josiah Warren|
No ja to akurat świetnie pojmuje, jako skończone chujstwo
moja wypowiedź miała mieć taki wydźwięk. Ewidentnie za słabo to zaakcentowałem.
No ja to akurat świetnie pojmuje, jako skończone chujstwo
moja wypowiedź miała mieć taki wydźwięk. Ewidentnie za słabo to zaakcentowałem.
Nenenene. To ja źle się wyraziłem, jeśli pomyślałeś, że ja Cię nie zrozumiałem. Od początku byłem przekonany, że niewolnictwo uważasz za coś nie do zaakceptowania.
_________________ |a and not-a. and fuck u 2.|Takie Nic - Cycki Na Wolności|"Every man should be his own government, his own law, his own church." Josiah Warren|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum