@ Marguz - też chory jestem. Jak z gigu przyjechałem, to mialem takie śmieszne dreszcze (i temperaturę ciała 35.5 - nie wiem jakim cudem), że ledwo co smsa napisałem .
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
alcoholocaust terrormachine! zadna wodka, whisky, żadne piwo, nawet te z biedronki sie przed nim nie ukryje!
Nazik - chyba przeprowadzę sie do ciebie w te bieszczady. Wybudujemy sobie drewniana chatę, będziemy pędzili bimber, grali na banjo i polowali na niedźwiedzie. Będziemy takimi polskimi redneckami. O zachodzie słońca będziemy siedzie na werandzie w bujanych fotelach, pic bimberek z glinianej flaszki, rzuć tytoń i pluć do miedzianej spluwaczki... eh kurwa, rozmarzyłem się.
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Czw 01 Maj, 2008
jak Feler Lumpeks z Atomówek
tez tak chcę.
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
Ryszard
Zwierz@k napisał/a:
Nazik - chyba przeprowadzę sie do ciebie w te bieszczady. Wybudujemy sobie drewniana chatę, będziemy pędzili bimber, grali na banjo i polowali na niedźwiedzie. Będziemy takimi polskimi redneckami. O zachodzie słońca będziemy siedzie na werandzie w bujanych fotelach, pic bimberek z glinianej flaszki, rzuć tytoń i pluć do miedzianej spluwaczki... eh kurwa, rozmarzyłem się.
Panowie, jak będziecie mieć troche miejsca na werandzie to dajcie znać. Przyjadę czasem na starym, zmęczonym koniu, przyłożę rękę do brudnego kapelusza na powitanie. Zsiądę, poklepie wierzchowca po karku po czym oprę się o framugę drzwi i będę spoglądał w bezkres, pociągając co jakiś czas z flaszeczki.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
siądę, poklepie wierzchowca po karku po czym oprę się o framugę drzwi i będę spoglądał w bezkres, pociągając co jakiś czas z flaszeczki.
obowiązkowo kręcąc kopcia z machorki, względnie powalająco długa fajkę. i będziemy razem snuli opowieści o łowach, plonach i pogodzie... ahhh, to byłby najpiękniejszy skłot na świecie.
Ryszard
No to jadę z tym ojapierdole siedemnastokilowym plecakiem w Beskidy. Trzymajcie się panki.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
ty lepiej zacznij już wyrąbywać drzewa na nasza chatę. ja już pędzę bimber i kombinuje jakaś dwururkę.
wiecie co? idea dala mi nowy telefon wczoraj. i co? i jak na złość dziś sie rozjebał....
zajebioszka.
A panki wiedzą co jest 5 maja za święto wszystkich panków?
Mówisz - masz...
Ranek do du**, nazik poszedł się odchamić zapewne.. Już chyba z tydzień ma ciąg, jak nie dłużej... Ja siedze w domu i nie mam co robić...
Zaraz z psem na spacer...
_________________ "Nawet ludożerca może nauczyć się klepać pacierz"
to to jest chuj. obowiązkowy kierat i zaprzedanie duszy systemowi.
ale potem... potem 20 urodziny obchodzi król pankroka - czyli ja oczywiście. W ten dzień na podstawie pankowej legitki każdemu pankowi przysługuje w dowolnym sklepie krata browara lub litr wódki, do tego sztanga fajek, porcja koki i darmowa dziwka na godzinę płci dowolnej.
prowadzę zresztą pertraktacje z ministrem edukacji, coby wszystkim pankom od razu matury zaliczył wiec nie boj dupy.
ja siedzę w Krośnie chora. Są tu jakieś panki z Krosna? bo skoczyłabym na piwko - w każdej chwili...
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum