najpierw w bloku dla dzieci w wieku od 2 do 6 lat Spotkanie z Hanna-Barbera w wersji lektorskiej pod tytułem Kot Tip-Top (którą prawdopodobnie spalił pożar archiwum TVP),
Ja wlasnie tę kochalam
To nie moze byc prawda, co za pech
Stare tasmy vhs trzeba byloby szukac gdzies w sklepach, po zabawie. :]
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
a ja mam tą bajkę na vhs, jak zobaczyłam kadr, to sobie dopiero przypomniałam. za-je-bi-sta
jakbym wiedziała jak, to bym gdzieś wrzuciła na serwer, ale pojęcia zielonego nie mam
_________________ Hey little sister what have you done?
Hey little sister who's the only one?
Hey little sister who's your superman?
Hey little sister who's the one you want?
Hey little sister shot gun!
Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 2336 Skąd: miasto scyzoryków Płeć:
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007
nie. to chyba nie moje czasy. za moich czasów (tzn. jak byłam w przedszkolu) wymiatały "czarodziejki z księżyca"
a pamiętacie jatamana? (czy jakoś tak... nie wiem, jakoś taki mam prześwit) na polonia1 to puszczali.
_________________ Czytając moje posty, ćwicz mięśnie Kegla.
Kiedyś mi za to podziękujesz...
no country
To będzie dość proste ale co tam .
_________________ Nie bierz życia zbyt serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy .
a ja mam tą bajkę na vhs, jak zobaczyłam kadr, to sobie dopiero przypomniałam. za-je-bi-sta
jakbym wiedziała jak, to bym gdzieś wrzuciła na serwer, ale pojęcia zielonego nie mam
A czy glos Tip Topa to glos Emiliana Kaminskiego? To jest jedyna sluszna wersja, wniej policjant mial ksywe Slut, no kawal dobrej roboty odwalili ludzie podkladajacy glosy i przekladajacy na pl dialogi.
Zagadka:
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
no country
Xiao Mei napisał/a:
"American history x"
Mówiłam że proste ..zadajesz .
_________________ Nie bierz życia zbyt serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum