Nikodem15
Wysłany: Wto 07 Mar, 2006
9 ma w sumie rację. Yogurth też, ale to już zależy od punktu widzenia.
8 niezły.
_________________ www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Dołączył: 16 Gru 2003 Posty: 89 Skąd: Stalowa Wola miasto rowerów Płeć:
Wysłany: Pią 10 Mar, 2006
ja proponuje zrobic edycje debilizmu pierwszych 10 dni marca bo mamy wysyp pojebanych postow i do konca marca moze nie starczyc na nie miejsca w ankiecie albo sie o tym zapomni a szkoda takie smaczki tracic
_________________ biedne dzieci w chinach zbieraja soje w nieludzkich warunkach
badz czlowiekiem jedz mieso
szczerze mówiąć kiepski ten miesiąc był, bo jakoś specjalnie mnie nie bawiły te debilizmy. zagłosowałem na jedynkę. może marzec będzie bardziej brechtowny.
_________________ I am sitting with a philosopher in the garden; he says again and again âI know that that's a treeâ, pointing to a tree that is near us.
Someone else arrives and hears this, and I tell him: âThis fellow isn't insane. We are only doing philosophy.â
L. Wittgenstein
a gdzie najlepszy tekst czyli złota myśl o tym, że PUNK TO INTELIGENCKI RUCH I GARDZI PRZEMOCĄ się pytam i jestem zdegustowana jego brakiem, przecież to był debilizm nie miesiąca, a pólrocza chyba
w zaistniałej sytuacji waham się między 8 a 10, ale - jak już askar bodajże zauważyła - 8 jest bardziej śmieszna niż debilna, więc obstawiam 10 chyba. reszty nie rozumiem, do tego stopnia nie po polskiemu napisana
_________________ say goodbay, kiss my ass, i hope u die. wish me well, u can go to hell !
w zaistniałej sytuacji waham się między 8 a 10, ale - jak już askar bodajże zauważyła - 8 jest bardziej śmieszna niż debilna, więc obstawiam 10 chyba. reszty nie rozumiem, do tego stopnia nie po polskiemu napisana
10 glosujcie na 10
a tak na marginesie...jest gdzieś do wglądu zbiór wszystkich laureatów?? możeby tak zrobić debilizm kwartału, czy półrocza??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum