moja siostra np też tak ma. Ale u mnie np to minie. Mój ojciec też wyglądał jak ja jak miał te 20pare lat. Pod trzydziestkę zaczął mieć nadwagę zamiast niedowagi. Taka kolej rzeczy u facetów.
Xiao - moja siostra ma 24 lata i np też wpierdala ile chce i ledwie 50 kg waży przy wzroście 160cm (u nas to chyba genetyka i tyle)
W sumie... przez wiekszośc życia mialam tak samo, tylko zapomniałam Jadłam co chciałam a byłam chudzielcem, teraz musze uważać to kwestia wieku pewnie też
_________________ I'll fuck you, before you fuck me.
facet jak jest wysooooki - to już ma duży atut - poza tym muszą być prądy - nic więcej
Aida
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011
Facet musi być facetem , a nie nawiedzonym, ogolonym, wypindrowanym fiutem. Powinien mieć pasję, hobby no i być niezależny mieć honor, swoje zasady których się trzyma i aby go policja znała zawsze podobali mi sie goście z gitarą oraz z punkowcy z irokezem i... Wojskowi
_________________ " Punk jest w nas, w naszych sercach, w naszej duszy, w naszej muzyce. Robimy wiec to co chcemy, a nie to co robia inni"
zawsze podobali mi sie goście z gitarą oraz z punkowcy z irokezem i... Wojskowi
Ojojoj widzę że objawiła się młoda fanka farbę leje która chce wkroczyć na szersze wody
Uważaj, panczury z irokezami bywają nieobliczalni
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Facet musi być facetem , a nie nawiedzonym, ogolonym, wypindrowanym fiutem. Powinien mieć pasję, hobby no i być niezależny mieć honor, swoje zasady których się trzyma i aby go policja znała zawsze podobali mi sie goście z gitarą oraz z punkowcy z irokezem i... Wojskowi
Mnie zna 1 policjant !
Mieszka na parterze...Też się liczy??
Aida
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011
BadMotherfucker napisał/a:
Aida napisał/a:
zawsze podobali mi sie goście z gitarą oraz z punkowcy z irokezem i... Wojskowi
Ojojoj widzę że objawiła się młoda fanka farbę leje która chce wkroczyć na szersze wody
Uważaj, panczury z irokezami bywają nieobliczalni
młoda fanka czego? Żadnej farby nie leję. Niby po co?
nie o takie znanie sie z policją mi chodzi
wszystko fajne ale i tak baby to huje
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum