Nikodem15
Wysłany: Śro 01 Lis, 2006
Browar, dlaczego niczego nie będziesz już uploadował?
może się obawia, że pojawią się następni sponsorzy strony i znów ktoś lekką ręką wypierdoli kilka ton postów bez konsultacji z nikim.
kiełBacha - na stronie która się otwiera sprytnie ukryty jest link, który trzeba wcisnąć, by pojechać dalej. Jest mniej więcej na wysokości połowy strony i tym sie różni od reszty, że jest nie podkreślony. A potem jeszcze raz.
01 - Intro
02 - Biurokracja
03 - Zwyczajne Zdarzenie
04 - Szpaner
05 - Ballada o Miłości
06 - Dziwki XX Wieku
07 - Ideały
08 - Najemnicy
09 - Pieski Małe Dwa
10 - Miałem Kiedyś Cud Dziewczynę
11 - Siła i Gniew
12 - Rege Śmege
materiał ten zgrałem z kasety, która była którąś z kopi zrobionych z kasety nr 092.Jakość
pozostawia dużo do życzenia,ale póki co nie udało mi sie dorwać tego materiału w lepszej
jakości.
archiwum zawiera skan okładki kasety oraz przerobiona juz okładke na potrzeby cd
www.dr.hackenbush.vn.pl - oficjalna strona dotycząca zespołu Dr. Hackenbush, duetu Fred Standart & William Kox i innych przejawów działalności artystycznej Andrzeja "Zmory" Rdułtowskiego
Browar Gość
Nikodem, Budyń już za mnie udzielił Ci odpowiedzi z którą się zgadzam i to jest właśnie powód mojej decyzji,była ona spowodowana impulsem ale wątpie żebym ją zmienił. Trzymajcie się!
Nikodem15
Browar nie podawaj się!
Z tego, co widzę, to około połowę linków udało się ocalić. A jeśli dalej jest możliwość rozpowszechniania tutaj bootlegów, to ja jestem za jej wykorzystywaniem. Inna sprawa, że wyczyszczenie całego działu było pomysłem kompletnie chorym, bo obok usunięcia piractwa spowodowało zaprzepaszczenie pracy wielu osób (w ym Ciebie, Browar) dzielących się tu unikatami i bootlegami.
Nikoś,decyzja już podjęta!
Nie mam zamiaru jej zmieniać.
Nikodem15
OK, szanuję Twoją decyzję. Dzięki za wszystkie wrzuty staroci.
Wysłany: Pią 03 Lis, 2006
Dezerter: Mi działają wszystkie linki.Mozliwe ze niedzialały/łają u Ciebie z powodu zmian na Mega Upload.
zjeżdżamy trochę w dół i nie klikamy głównego linka (tego dużego) tylko takiego na dole każdego wyniku-"Cached" lub "Kopia"
Nie ma niestety wszystkiego, ale coś tam zawsze.
Jak ktoś ma czas może zrobić mirrora bo niedługo to zniknie. ja idę spać.
_________________ Stara się człowiek mówić ambitnie, a przychodzi prostak i wszystko rozumie
jakby kogos interesilo to to moge wrzucic oczywiscie prawie wszystko zassane z tego forum wiec hcetnie sie podizele jakby ktos mial jeszcze na cos smaka... pozdrowka...
Jak bys mogl to rzucic to fajnie Złodzieje Rowerów - DeCentrum squat 01-06-2002
Browar Gość
Wysłany: Sob 04 Lis, 2006
Cytat:
moglbym prosic o umieszczenie tego na inny serwer bo na filefactory nie ma slotow
Jakto nie ma ??? Pliki wrzucałem na Filefactory bo:
a) nie ma problemu ze slotami
b) mozna zalozyc darmowe konto
c) bo nie trzeba czekac kolejki
inni tez maja problem tego typu z filefactory??
michal 90
Wysłany: Nie 05 Lis, 2006
moze mi ktos wyjasnic jak z tego sciagnac bo albo tych plikow juz nie ma albo ja nie umiem sciagnac
ok dzieki wszystko dziala zaczynam sciaganie pozdro moze teraz jakies wideo??
Ostatnio zmieniony przez michal 90 Nie 05 Lis, 2006, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Anarchia w samym środku mojej głowy ,mój mózg pracuje niezależnie i nikt mi nie może zakazać myślenia anarchia w glowie to początek wyzwolenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum