Defekt kiedys byl strawny, Sedes tez, ale to bylo bardzo dawno temu, i no coz-----nie byla to nawet wowczas pierwsza liga, prymitywne,plytkie,wulgarne.
Sprawy z pocz. lat 90 - powiem szczerze - bilismy ludzi ktorzy mieli ich koszulki etc. Straszne nieprawdopodobne wrecz scierwo.
Wlochaty i GaGa/Smalec ma sie do tego nijak.
Psy Wojny - tak pol na pol, ale tez kiedys.
Armia stara - no co wy, jak mozna bluzgac, jak sie nawet nie lubi, to trzeba szanowac. A budzy faktycznie ocipial, Maleo tez, Guma inna bajka, ale tez mu cos nie tak...
Ustrzyki i Pod Prad sa genialne, potem to juz popelina, ale coz...W sumie i tak dla Siczki szacunek.
GaGa i Zielone Zabki sa super, mam sentyment, sczegulnie cenie koncert GaGi na Jarocku 93.
_________________ Zalog reaktywacja jest niezbedna!
Nikodem15
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005
MT-11 napisał/a:
Ech, ludzie.
Defekt kiedys byl strawny, Sedes tez, ale to bylo bardzo dawno temu, i no coz-----nie byla to nawet wowczas pierwsza liga, prymitywne,plytkie,wulgarne.
Sprawy z pocz. lat 90 - powiem szczerze - bilismy ludzi ktorzy mieli ich koszulki etc. Straszne nieprawdopodobne wrecz scierwo.
Wlochaty i GaGa/Smalec ma sie do tego nijak.
Psy Wojny - tak pol na pol, ale tez kiedys.
Armia stara - no co wy, jak mozna bluzgac, jak sie nawet nie lubi, to trzeba szanowac. A budzy faktycznie ocipial, Maleo tez, Guma inna bajka, ale tez mu cos nie tak...
Ustrzyki i Pod Prad sa genialne, potem to juz popelina, ale coz...W sumie i tak dla Siczki szacunek.
GaGa i Zielone Zabki sa super, mam sentyment, sczegulnie cenie koncert GaGi na Jarocku 93.
Ja tam lubię także dziesiejszą Atmię, KSU i Defekt. A zresztą po co wypisujesz tu zdanie swoje na temat tylu kapel?
Nikodem15
Wysłany: Pią 03 Cze, 2005
Kamil napisał/a:
dla mnie para wino to rokendrolowiec a nie pank... moje zdanie i nie trza sie ze mna zgadzac.
Dokładnie.
Nie mam pojęcia, co w Twoim zestawoieniu obok Defektów i Gagi robi Armia. Niezależnie od tego, czy Ci się ten zespół podoba czy nie i od powodów, jest to całkiem inny styl i inna klasa (wyższa raczej) niż te pozostałe kapele.
spazma+ napisał/a:
co musze zrobić by być punkiem? nie myć się, pić jabole i śpiewać "niszcz system" ? czy bycie punkowcem ma jakiś cel etc. prócz samozagłady?
rozwazania na poziomie lat 16... glupota i nudy. a armia to w ogole kapela punkowa??
uuu... mocne slowa... ostro punkowales powiadasz?? a co iroka miales, nosiles zielono-czerowno-granatowe sznorowki? hehe napierdalales nazioli hydrantami?? hehe... kolego przestan....
a czemu piszesz w czasie przeszlym? czyzby cie juz zycie usidliło? kapcie, gazetka i sex pistols w magnetofonie??
pisze w czasie przeszłym bo to było dawno i nie prawda.
bledy mlodosci
_________________ ".......bo ja tak na imie mam...
mam na imie punk!!!"
nc Gość
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005
Anonymous napisał/a:
jakbyś miał rozum w głowie to wiedziałbyś że przesadzam..
wyczulem, ze to bylo przejaskrawienie, co nie zmienia faktu ze jakos nie specjalnie kcialo mi sie odpowiadac na podobnym poziomie na tego typu smieszna hm.. "prowokacje"(?)
Cytat:
ja ostro punkowałem z 10 lat wstecz wtedy gdy Ty wpierdalałeś farfocle spod kanapy..
Już jestem mądry... wyłysiałem...,
bo łyse jest mądreeeeeeee!
Nikodem15
Para ja widzę na Twojej stronie jakąś świeżą fotkę i tam masz włosy i nawet sporo.
Para Wino napisał/a:
bo łyse jest mądreeeeeeee!
Zwłaszcza to w dresach.
ja tam defekt lubie. moze to i malo ambitne, moze wiekszosc kawalkow na tych samych akordach, ale slucha sie naprawde niezle. plus sporo sentymentu rowniez. siwy imo ma jeden z fajniejszych wokali, a jak sie smieje to tylko turlac sie po podlodze
ja nie wiem o co chodzi z tą ambitnością....coś nie tak? muzycznie zajebiscie, teksty dobre w wiekszości. Nierozumiem Niech mi ktoś powie ze np. kawalek 'ptaki ludzie, drzewa' jest prostacki lub malo ambitny, ten jest głupcem
_________________ Hell yeah! Sun City Rockers!
Nikodem15
Wysłany: Pon 13 Cze, 2005
spazma+ napisał/a:
zgadzam sie z moim przedmówcą /Koniu/
Mam pytanie co do Defektu... i moze cos Para na ten temat wie, badz zdementuje oficjalnie ta plotke.
Otoz slyszalem pare lat temu jakoby Defekt Mozgu sprzedawal na koncertach plyty Honoru i inne takie kwiatki
Prawda czy falsz?
Bo cos wierzyc mi sie nie chce...
ja słyszałem natomiast jakoby Siwy latał z orzełkiem na fleku po Wałbrzychu i napierdalał panków razem z naziolami alee też to traktuje raczej jako plote
Para zdementuj lub potwierdż
_________________ ".......bo ja tak na imie mam...
mam na imie punk!!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum