Kompletny brak umiejętności grania, śpiewania i nagrywania dźwięku - pankrok
Ale niestety z powodu powyższego - niesłuchalne
_________________ "Z każdym dniem mojego życia zwiększa się nieuchronnie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę"
"Ktoś zapytał mnie: czym jest punk? Kopnąłem w śmietnik i powiedziałem: to jest punk. Wtedy on kopnął i spytał: to jest punk? Odpowiedziałem: nie, to jest trendy"
Ostatnio katuje state polskie kasety i plyty z lat 80-tych wiec wysluchanie nie bylo problemem. Nie będę oceniał, ale mam pytanie: czym nagrywaliscie? Bo w moim bandzie tez chcemy jakos nagrac probe, ale niestety nasze umiejetnosci pozwalaja nam narazie tylko na wlaczenie przedluzacza do pradu.
_________________ Panie Prezydencie, pisze do Pana list...
no wiemy ze nierowno i wgl dupa ale telewizja i czarny chleb fajnie wyszly :p
a wojtek to my pozyczylismy od jakiegos metalowego bandu za krate browarow mikser i 2 mikrofony pojemnosciowe chyba behringer c1 i jeden mikrofon na gary i wokal a drugi na gitary i podpielismy to do laptopa a dlatego ze nasze umiejetnosci komputerowe koncza sie na sprawdzeniu fb i poczty to nawet nie myslelismy zeby to jakos obrobic :p no cos na styl smar sw xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum